2024 - 6 - 24

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Calypso fåtölj med pall i tyg Tex Bull

Calypso fåtölj med pall i tyg Tex Bull

Calypso fåtölj med fotpall är en reclinerfåtölj i premiumkvalitet med maximal komfort. Den har funktioner såsom manuell steglös lutning av rygg och ställbart nackstöd. Nackstödet kan justeras i höjd och vinkel, för att du ska få en riktigt bekväm stund av avkoppling. Fåtöljen Calypso har också en snurrfunktion. Den har omsorgsfullt vackra detaljer, så som ekträ på sidorna och fot i metall och trä . Pallen ger dig den där extra komforten då du sträcker ut och vilar benen!

Calypso fåtölj i tyg är en riktigt fin och kvalitativ fåtölj i dansk design, för dig som vill satsa på hur du sitter och kopplar av! Tyget heter Tex Bull och är ett lent och slitstarkt tyg. Sidorna är tillverkade i vitpigmenterad ekfanér.

I setet ingår fåtölj och pall. Fåtöljen och pallen finns även i läder och tyg.
Läs mer
16 345 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 7-8 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Calypso finns i flera storlekar, tyger och läder. För mer information, se faktabladet nedan.

Reclinerfåtöljer som Calypso, är den perfekta sittmöbeln för avkoppling och avslappning. I den kan du vrida och vända dig i behagligaste ställningar för att se tv, läsa eller bara slappna av.

Reclinerfåtöljer passar perfekt både för dem som vill koppla av hemma och för den som letar efter bekvämlighet på kontoret. Vridningen och vinklingen gör att du enkelt hittar den optimala sittpositionen, vilket minskar belastningen på rygg och nacke. 

Oavsett om du är tonåring, vuxen eller senior, är en reclinerfåtölj en skön möbel. Den ger avkoppling hemmavid men passar även fint på kontoret eller i studion. 

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Ladda ner

Kontakta butik