• BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK!
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Carla fåtölj

Carla fåtölj

Carla är en modern loungefåtölj, med ljuvligt svepande former. Fåtöljens rygg är omslutande och går fram tillräckligt långt för att du skönt ska kunna vila armarna på den. Det inbjudande, mjuka teddytyget ger en samtida look och känsla till rummet.

Fåtöljen Carla är en mysig sittplats, utan att ta för mycket plats och passar likväl som solitär i det lilla hörnet i hallen som tillsammans i grupp i vardagsrummet.

Läs mer

Mästarpris

i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

3 990 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Cream
Bredd76
Djup73
Höjd82
Sitthöjd47
Sittdjup56
Volym0.283
MaterialPolyester
Ben / Fot / UnderredeGummiträ
LevererasSemimonterad
Tillverkad iAsien
Tygets namnOrson
Tygets färgVit
UtseendeTeddy

Detaljerad information

Teddytyget ger fåtöljern en unik och inbjudande look som passar perfekt i alla typer av inredningsstilar. Den mjuka ytan och den gosiga känslan gör att du direkt kommer att vilja sjunka ner i stolen och njuta av dess avslappnande egenskaper.

Med Carla fåtölj får du inte bara en bekväm plats att sitta på, utan också en möbel som kommer att höja din inredning till en helt ny nivå. Unna dig själv en fåtölj i coolt teddytyg! 

Mästarpris - Extra fördelaktigt

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. Tack vare våra goda kontakter med flera olika möbeltillverkare kan vi erbjuda detta. Priserna är alltid lägre än de rekommenderade priserna från tillverkaren men är inte rabatterade priser. För att göra det så bra som möjligt för våra kunder förhandlar vi inte fram kampanjpriser utan ser till att ni får lägre fasta priser på utvalda produkter. Mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Det gör att du alltid kan känna dig trygg med att få ett bra pris på dessa möbler när det passar dig. 

Det ska nämnas att våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer i likhet med andra möbler. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.


Skötselråd för textil

Eftersom det finns textilmöbler i alla möjliga former och färger är det därför viktigt att du lär dig att ta hand om din möbel på rätt sätt. Det är inte bara slitstyrkan som avgör hållbarheten på textilmöbler som många tror. Har man bara rätt skötsel så kan även tyg med låg slitstyrka hålla i många år.

Allmänna skötselråd för textil:

  • Skydda dina textilmöbler från direkt solljus.
  • Ta bort fläckar omedelbart genom att suga upp med en trasa, gnid inte. Vid användning av fläckborttagningsmedel bör du först prova medlet på en mindre synlig del av tyget.
  • Impregnera gärna din möbel med textilspray innan användning. Smuts och fläckar är då lättare att få bort.
  • Dammsug möbeln regelbundet.
play