• FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Chic fåtölj fårskinn gungfunktion

Chic fåtölj fårskinn gungfunktion

Bröderna Anderssons

Chic är stilikonen för alla hem! Inredningen flyger till höjderna med fåtöljens böljande linjer, nätta form och genomtänkta detaljer, som vackert arbetade knappar. Den väl genomtänkta komforten genomsyrar fåtöljens alla delar; sits, rygg, formade armstöd och nackkudde. Chic fåtölj är en fåtölj att umgås med länge och denna variant har en gungfunktion, som gör att du sitter extra komfortabelt.

Fåtöljen är klädd i nougatfärgat fårskinn och har mjukt formade detaljer i oljad ek. Baksidan av fåtöljen är klädd i tyg Facet, ljusbrun. Nackkudden är i Vintage läder i färgen congac.

Chic fåtölj ingår i serien Chic, där du även kan köpa fåtöljen i paket med fotpall. Fåtöljen finns i flera färger, samt tyg och läder. Varmt välkommen till någon av våra butiker om du önskar en annan klädsel!
Läs mer

Mästarpris

i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

19 980 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 3-4 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Brun
Bredd59
Djup79
Höjd110
Sitthöjd42
Sittdjup47
MaterialFårskinn
Tillverkad iSverige

Detaljerad information

Fårskinnen kommer från uppfödare som uppfyller krav på etisk djurhållning. Fårskinnen kommer från djur som i första hand föds upp som köttdjur och där skinnen som annars skulle kasserats vidareförädlas.

Chic fåtölj är tillverkad av Bröderna Anderssons möbler, i Småland. Det som, mer än något annat, kännetecknar traditionen hos Bröderna Anderssons är svensk kvalitet, småländskt hantverkskunnande och yrkestolthet. Hemligheten bakom deras framgång ligger i de händer som varsamt och kunnigt hanterar och skapar deras uppskattade sittmöbler. På Bröderna Anderssons har hela produktionskedjan under eget tak. Från val av träslag via den egna produktionen av stommar, till det att den sista sömmen är på plats. Detta ger en unik överblick och möjlighet till full kontroll. Du vet vad du har när du har valt Bröderna Anderssons!