2024 - 6 - 25

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Cleo fåtölj tyg

Cleo fåtölj tyg

Satsa på ditt välbefinnande och välj Cleo fåtölj, en funktionsfåtölj med komfort och dansk design på hög nivå! Du styr fåtöljens lutning och flip-up-pall genom spaken som finns på fåtöljens högra sida. Nackstödet är också reglerbart. Juteringarna är steglösa och mjuka. Du hittar ett perfekt läge för hur du vill sitta just nu! Fåtöljen har också en snurrfunktion.

Cleo fåtölj är klädd i tyg Queen ljusgrå, ett slitstarkt och fräscht tyg. Underredet är i matt svartlackad metall.
Läs mer
10 590 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 5-6 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Fåtöljen ingår i vår serie Cleo. Du kan välja den i olika storlekar, tyger och färger. I webshopen kan du köpa den i ljusgrått tyg och i svart läder, storlek medium. Varmt välkommen in i någon av våra butiker om du önskar ett annat tyg, färg eller storlek!

För mer information, se faktabladet nedan.

Snurrfåtöljer som Cleo, är den perfekta sittmöbeln för avkoppling och avslappning. Med en snurrfåtölj kan du vrida och vända dig i behagligaste ställningar för att se tv, läsa eller bara slappna av.

Snurrfåtöljer passerar perfekt både för dem som vill koppla av hemma och för den som letar efter bekvämlighet på kontoret. Vridningen och vinklingen gör att du enkelt hittar den optimala sittpositionen, vilket minskar belastningen på rygg och nacke. 

Oavsett om du är tonåring, vuxen eller senior, är en snurrfåtölj en skön möbel. Den ger avkoppling hemmavid men passar även fint på kontoret eller i studion. 

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Ladda ner

Kontakta butik