ButikerKontakt

Einar fåtölj med fotpall

Einar är en mycket stabil fåtölj, där du både kan sitta bekvämt upprätt och luta dig tillbaka. Sitsens glidefunktion justeras med hjälp av en lätthanterlig spak på höger sida och gör att du smidigt kan ändra position och luta dig tillbaka. Justeringen är steglös och du bestämmer själv exakt det läge tillbaka till det läge som du vill för tillfället sitta i.
Läs mer
4 990 kr
5 990 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 3-4 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Ljusgrå
  • Brun
Bredd65
Djup68
Höjd110
Sitthöjd50
Sittdjup50
Volym0.4
LevererasSemimonterad
Tillverkad iAsien
Komfort
  • Fast

Detaljerad information

Sitsen är uppbyggd av kallskum, vilket ger en stadig och stabil komfort. Fotpallen ger ett skönt viloläge för benen. Benen är något högre, vilket gör städningen enkel.

Fåtöljens design är skandinavisk: nätt och stilren. Stommen är i mörkbetsat gummiträ. Du väljer fåtöljen i brunt, eller grått slitstarkt tyg, som är OEKO-TEX certifierat.

Einar fåtölj passar perfekt dig som vill ha en ergonomisk och stabil fåtölj med högre sittställning, där du både kan sitta rakt upprätt och luta dig tillbaka!

Skötselråd för textil

Eftersom det finns textilmöbler i alla möjliga former och färger är det därför viktigt att du lär dig att ta hand om din möbel på rätt sätt. Det är inte bara slitstyrkan som avgör hållbarheten på textilmöbler som många tror. Har man bara rätt skötsel så kan även tyg med låg slitstyrka hålla i många år.

Allmänna skötselråd för textil:

  • Skydda dina textilmöbler från direkt solljus.
  • Ta bort fläckar omedelbart genom att suga upp med en trasa, gnid inte. Vid användning av fläckborttagningsmedel bör du först prova medlet på en mindre synlig del av tyget.
  • Impregnera gärna din möbel med textilspray innan användning. Smuts och fläckar är då lättare att få bort.
  • Dammsug möbeln regelbundet.
play