ButikerKontakt
  • Hem
  • VARDAGSRUM
  • Fåtöljer
  • Einar fåtölj med fotpall

Einar fåtölj med fotpall

Finns i flera färger

Einar är en mycket stabil lift-up fåtölj. Den hjälpsamma lift-up funktionen gör det enklare att komma ner i och ur fåtöljen. Lift-up-funktionen har elstyning. Kontrolldosan förvaras praktiskt i en ficka på fåtöljens högersida.

I fåtöljen kan du sitta både bekvämt upprätt och mjukt luta dig tillbaka. Sitsens glidefunktion justeras med hjälp av en lätthanterlig spak på höger sida och gör att du smidigt kan ändra position. Justeringen är steglös och du bestämmer själv exakt det läge tillbaka till det läge som du vill för tillfället sitta i.

Fåtöljen sits är uppbyggd av kallskum, vilket ger en stadig och stabil komfort. Fotpallen ger ett skönt viloläge för benen. Benen är något högre, det gör städningen enkel.

Fåtöljens design är skandinavisk: nätt och stilren. Stommen är i mörkbetsat gummiträ. Du väljer fåtöljen i brunt, eller grått slitstarkt tyg, som är OEKO-TEX certifierat.

Einar fåtölj passar perfekt dig som vill ha en ergonomisk och stabil fåtölj, där du får hjälp att ta dig i och ur fåtöljen! !
7 690 kr

Välj Färg

Beställningsvara. Kontakta gärna kundtjänst för mer info.

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Ljusgrå
  • Brun
Bredd65
Djup68
Höjd110
Sittdjup50
MaterialTyg
Volym0.4
LevererasSemimonterad
Tillverkad iAsien

Relaterade produkter

PAUS fåtöljbord

Finns i flera färger
2 385 kr