2024 - 5 - 18

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Einar lift-up fåtölj med fotpall fårskinn

Einar lift-up fåtölj med fotpall fårskinn

Print this page
Einar fåtölj passar perfekt dig som vill ha en ergonomisk och stabil seniorfåtölj, där du får hjälp att ta dig i och ur fåtöljen! Einar är en mycket stabil lift-up fåtölj. Den hjälpsamma lift-up funktionen gör det enklare att komma ner i och ur fåtöljen. Lift-up-funktionen har elstyning. Kontrolldosan förvaras praktiskt i en ficka på fåtöljens högersida.

I fåtöljen kan du sitta både bekvämt upprätt och mjukt luta dig tillbaka. Sitsens och ryggens glidefunktion justeras med hjälp av en lätthanterlig spak på höger sida och gör att du smidigt kan ändra position. Justeringen är steglös och du bestämmer själv exakt det läge tillbaka till det läge som du vill för tillfället sitta i.

Den här versionen av Einar fåtölj är klädd i fårskinn, med matchande tyg på fåtöljens rygg, respektive sidor. Stativet är tillverkat i gummiträ och lackad ekfanér, som är lätt att torka av. Välj fåtöljen i grått, eller brunt fårskinn!
Läs mer
12 540 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 3-4 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Komplettera med

Wool & Hair Cleaner

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Brun
  • Grå
Bredd65
Djup68
Höjd110
Sitthöjd50
Sittdjup50
Volym0.4
MaterialFårskinn/tyg
Tillverkad iAsien
UtseendeFåtölj m pall, fällbar rygg, manuell, el lift
Vikt inkl emballage36
MöbeltypFårskinnsfåtölj
VarumärkeMöbelmästarna

Detaljerad information

Seniorfåtöljen sits är uppbyggd av kallskum, vilket ger en stadig och stabil komfort. Fotpallen ger ett skönt viloläge för benen. Benen är något högre, vilket gör städningen enkel. Fåtöljens design är skandinavisk: nätt och stilren. 

Fårskinnen kommer från uppfödare som uppfyller krav på etisk djurhållning. Fårskinnen kommer från djur som i första hand föds upp som köttdjur och där skinnen som annars skulle kasserats vidareförädlas.