• BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK!
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Einar lift-up fåtölj fårskinn

Einar lift-up fåtölj fårskinn

Einar fåtölj passar perfekt dig som vill ha en ergonomisk och stabil fåtölj, där du får hjälp att ta dig i och ur fåtöljen! Einar är en mycket stabil lift-up fåtölj. Den hjälpsamma lift-up funktionen gör det enklare att komma ner i och ur fåtöljen. Lift-up-funktionen har elstyning. Kontrolldosan förvaras praktiskt i en ficka på fåtöljens högersida.

I fåtöljen kan du sitta både bekvämt upprätt och mjukt luta dig tillbaka. Sitsens glidefunktion justeras med hjälp av en lätthanterlig spak på höger sida och gör att du smidigt kan ändra position. Justeringen är steglös och du bestämmer själv exakt det läge tillbaka till det läge som du vill för tillfället sitta i.

Den här versionen av Einar fåtölj är klädd i fårskinn, med matchande tyg på fåtöljens rygg, respektive sidor. Stativet är tillverkat i ekbetsat gummiträ. Välj fåtöljen i grått, eller brunt fårskinn!
Läs mer
12 100 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 3-4 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Brun
  • Grå
Bredd65
Djup68
Höjd110
Sitthöjd50
Sittdjup50
Volym0.4
MaterialFårskinn/tyg
Tillverkad iAsien
UtseendeFåtölj m pall, fällbar rygg, manuell, el lift
Vikt inkl emballage36

Detaljerad information

Fåtöljen sits är uppbyggd av kallskum, vilket ger en stadig och stabil komfort. Fotpallen ger ett skönt viloläge för benen. Benen är något högre, vilket gör städningen enkel. Fåtöljens design är skandinavisk: nätt och stilren. 

Fårskinnen kommer från uppfödare som uppfyller krav på etisk djurhållning. Fårskinnen kommer från djur som i första hand föds upp som köttdjur och där skinnen som annars skulle kasserats vidareförädlas.