• BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK!
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Einar lift-up fåtölj med fotpall läder/PU

Einar lift-up fåtölj med fotpall läder/PU

Einar fåtölj passar perfekt dig som vill ha en ergonomisk och stabil fåtölj, där du får hjälp att ta dig i och ur fåtöljen! Einar är en mycket stabil lift-up fåtölj. Den hjälpsamma lift-up funktionen gör det enklare att komma ner i och ur fåtöljen. Lift-up-funktionen har elstyning. Kontrolldosan förvaras praktiskt i en ficka på fåtöljens högersida.

I fåtöljen kan du sitta både bekvämt upprätt och mjukt luta dig tillbaka. Sitsens glidefunktion justeras med hjälp av en lätthanterlig spak på höger sida och gör att du smidigt kan ändra position. Justeringen är steglös och du bestämmer själv exakt det läge tillbaka till det läge som du vill för tillfället sitta i.

Den här versionen av Einar fåtölj är klädd i läder, med PU på fåtöljens sidor och ryggdel. Stativet är tillverkat i ekbetsat gummiträ.
Läs mer
10 210 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 3-4 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Svart
Bredd65
Djup68
Höjd110
Sitthöjd50
Sittdjup50
Volym0.4
MaterialLäder/PU
Tillverkad iAsien
UtseendeFåtölj m pall, fällbar rygg, manuell, el lift
Vikt inkl emballage36

Detaljerad information

Fåtöljen sits är uppbyggd av kallskum, vilket ger en stadig och stabil komfort. Fotpallen ger ett skönt viloläge för benen. Benen är något högre, vilket gör att det är lättare att slå sig ner och resa sig ur fåtöljen, samt gör städningen under fåtöljen enkel. Fåtöljens design är skandinavisk: nätt och stilren.