ButikerKontakt

Katarina fåtölj

Br Anderssons

Katarina öronlappsfåtölj har en tidlös estetik. Det är en öronlappsfåtölj med tydlig design och klassiska runda former. Fåtöljen är mycket bekväm med hög rygg och mjukt rundade armstöd. För att du ska kunna luta dig tillbaka som det passar dig just nu, har fåtöljen steglöst reglerbar rygg. Benen är tillverkade i oljad ek.
Köp gärna till en matchande fotpall.

• Premiumkvalité
• Svensktillverkad av anrika Bröderna Anderssons.
• Sitsstomme med massiv träram.
• Sitsdyna i formgjuten kallskum.
• Ryggstomme med massiv träram, väv och polyeter.

I webshopen kan du köpa Katarina fåtölj i tyg Magnolia. Välkommen in i någon av våra butiker för att se och botanisera i vårt rika utval av andra tyger, färger och mönster!

Säg Bröderna Anderssons till en designintresserad och ett visst känsloskimmer glimmar till i ögonen. Det märks direkt när man är förälskad. Den stilsäkra svenska designen, kvaliteten in i minsta lilla detalj och den obegränsade valfriheten när det gäller klädsel gör att man faller pladask vid första ögonkastet. Och sedan är man fast. Det är kärlek som varar, även rent bokstavligt. En möbel från Bröderna Anderssons är en investering som håller i generationer och med en ny klädsel kan du enkelt anpassa den efter tidens trender och din personliga smak.
21 720 kr

Leveranstid 7-8 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av rådande pandemi)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Vit
Bredd84
Djup90
Höjd102
Sittdjup49
MaterialTyg
KomfortMedium
LevererasMonterad
Tillverkad iSverige

Relaterade produkter

Katarina fotpall

Bröderna Anderssons
4 280 kr