2024 - 6 - 16

 • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
 • Om oss
 • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
 • Hem
 • Paloma reclinerfåtölj med pall fårskinn

Paloma reclinerfåtölj med pall fårskinn

Print this page
Låt oss presentera Paloma fårskinnsfåtölj med fotpall - den ultimata lyxen för ditt avkopplingsbehov! Denna premiumreclinerfåtölj erbjuder enastående komfort och en rad fantastiska funktioner. Med den manuellt steglösa lutningen av ryggen och det justerbara nackstödet kan du skapa den perfekta avslappningsstunden, skräddarsydd efter dina önskemål. Nackstödet kan höjas och vinklas för att ge dig den optimala bekvämligheten. Men det är inte allt! Calypso har också en snurrfunktion som gör det möjligt för dig att rotera i din avkopplingszon.

Lägg märke till den vackra detaljen som vackert ekträ på fåtöljens sidor. Paloma fårskinnsfåtölj här är en riktigt fin och kvalitativ fåtölj i dansk design, för dig som vill satsa på hur du sitter och kopplar av!

I setet ingår fåtölj och fotpall. Fåtöljen och pallen finns också i läder och tyg.
Läs mer

Mästarpris

i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

19 990 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 7-8 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
 • Vit
Bredd76
Djup84
Höjd104
Sitthöjd44
Sittdjup50
Volym0.38
MaterialFårskinn
RyggFormgjuten skum+HR2808
SitsFormgjuten skum
Ben / Fot / UnderredeX-fot, metall
LevererasOmonterad
Tillverkad iEuropa
Tygets namnNordic Blond
Vikt inkl emballage36
MöbeltypFårskinnsfåtölj
VarumärkeHjort Knudsen

Detaljerad information

Varför är fårskinn bra?

Fårskinn är ett naturmaterial som är naturligt smutsavvisande. En annan fördel är att det värmer vid kyligt väder och har en svalkande effekt när det är varmt. Se fram emot många sköna, långa kvällar i fåtöljen, året runt! För att ta hand om din fåtölj, rekommenderar vi att du dammsuger den regelbundet för att ta bort damm och smuts som kan slita på skinnet. Vi rekommenderar också att använda ullschampo för ytligt och lätt nedsmutsat fårskinn.

Fårskinnen kommer från uppfödare som uppfyller krav på etisk djurhållning. De kommer från djur som i första hand föds upp som köttdjur och där skinnen som annars skulle kasserats vidareförädlas.  

Paloma finns i flera olika storlekar, tyger och läder. För mer information, se faktabladet nedan. Se faktabladet nedan.

Ladda ner

 • Paloma farskinn faktablad.pdf

  Klicka här

 • Paloma lader och tyg faktablad.pdf

  Klicka här