2024 - 5 - 18

 • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
 • Om oss
 • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
 • Hem
 • Paus fåtölj recliner

Paus fåtölj recliner

Print this page
Helt fantastiskt bekväm komfort får du i vår mycket omtyckta Paus fåtölj. Fåtöljen har en manuellt styrd reclinerfunktion, som gör att du bekvämt kan anpassa fåtöljens lutning och även fälla ut den inbyggda fotpallen. Fåtöljen har också en bekväm snurr- och gungfunktion, som gör att du smidigt kan vända dig åt det håll du vill. Och vem gillar inte att gunga så smått. Så avkopplande! Gungfunktionen låses när reclinern fälls ut.

Paus fåtölj finns i kraftigt grått microtyg. Tyget är OEKO-TEX certifierat. Möbeln har snygga och arbetade stickningar.
Läs mer
8 800 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Beställningsvara

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Komplettera med

Textile Clean & Protect

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
 • Grå
Bredd100
Djup103
Höjd104
Sitthöjd50
Sittdjup55
Volym1
MaterialTyg

Detaljerad information

Paus fåtölj ingår i serien Paus, som är en byggbar serie sittmöbler. Fåtöljen finns även med elstyrd recliner, utan snurr- och gungfunktion.

Maxvikt för person i fåtöljen är 120 kg.

Paus finns i fler kombinationer. För mer information, se faktabladet nedan.

Avkoppling i högsta komfort med Paus, fåtöljen som gungar och snurrar! 

Vill du verkligen koppla av efter en lång och ansträngande dag? Då är en fåtölj med både snurr- och gungfunktion det perfekta valet. Med snurrfunktionen kan du enkelt vrida dig i bekväm sittställning för att se tv eller njuta av utsikten.

Samtidigt erbjuder en gungfunktion extra avkoppling genom mjuka och lugnande rörelser fram och tillbaka. Luta dig tillbaka, slappna av och njut av den härliga känslan av att svänga mjukt. Gungställningen gör att spänning och stress kan släppa taget på ett naturligt sätt.

I Paus reclinerfåtölj, kan du dessutom justera lutningen, fälla ut fotstödet och vara i en halvliggande position, perfekt för en lur eller en eftermiddagslur!

Ladda ner

 • Paus faktablad.pdf

  Klicka här

Skötselråd för textil

Eftersom det finns textilmöbler i alla möjliga former och färger är det därför viktigt att du lär dig att ta hand om din möbel på rätt sätt. Det är inte bara slitstyrkan som avgör hållbarheten på textilmöbler som många tror. Har man bara rätt skötsel så kan även tyg med låg slitstyrka hålla i många år.

Allmänna skötselråd för textil:

 • Skydda dina textilmöbler från direkt solljus.
 • Ta bort fläckar omedelbart genom att suga upp med en trasa, gnid inte. Vid användning av fläckborttagningsmedel bör du först prova medlet på en mindre synlig del av tyget.
 • Impregnera gärna din möbel med textilspray innan användning. Smuts och fläckar är då lättare att få bort.
 • Dammsug möbeln regelbundet.
play

Byggbar soffa

Våra byggbara soffor låter dig designa möbeln precis så som den passar ditt hem och dina behov. De olika modulerna kan kombineras för att skapa allt från nätta 2-sitssoffor till maffiga U-soffor - med flera tyger, armstöd och ben att kombinera med.

I webbshoppen har vi valt att visa några av våra mest populära kombinationer. Önskar du ett annat utförande än det som visas här är du välkommen att kontakta någon av våra butiker för hjälp att beställa.