2024 - 6 - 18

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Sandby fåtölj med pall bruna ekben

Sandby fåtölj med pall bruna ekben

Print this page
Sandby fåtölj - i tidlös klassisk design, som höjer stilen i vilket rum som helst! Tillverkad av böjträ, har denna fåtölj en unik och elegant form som inte bara är bekväm utan också ger dig det stöd du behöver. Fåtöljen är klädd i ombonat fårskinn - du kommer att känna dig avslappnad när du suttit en stund i fåtöljen.

Tillsammans med fåtöljen får du en fotpall som tar komforten till en helt ny nivå. Luta tillbaka, sträck ut benen och låt dig själv njuta.

Den här varianten av Sandby har stativ i mörkbetsad ekfanér. När det kommer till färger på fårskinnet kan du välja mellan grått, ljusbrunt eller naturfärgat fårskinn - valet är ditt! Klädseln på fåtöljens baksida matchar naturligtvis färgen på fårskinnet för en snygg och enhetlig look. Tyget är OEKO-TEX certifierat.

Tyget på Sandby fåtölj är OEKO-TEX certifierat.
Läs mer

Mästarpris

i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

9 990 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Beställningsvara

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Komplettera med

Wool & Hair Cleaner

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Tilia Fåtöljbord
Tilia Fåtöljbord
2 966 kr
3 295 kr

Välj Färg

Beställningsvara

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Ljusbrun
  • Grå
  • Ljusbeige
Bredd61
Djup89
Höjd104
Sitthöjd43
Sittdjup52
Volym0.3
Tillverkad iAsien
MöbeltypFårskinnsfåtölj
VarumärkeMöbelmästarna

Detaljerad information

Sandby fåtölj har en tidlös och elegant design som direkt fångar uppmärksamheten. Den böjda träramen ger ett naturligt och organiskt utseende som passar perfekt in i olika inredningsstilar, från klassisk till modern. Dynan på fåtöljen är praktisk. Den sitter fast med kardborreband, vilket gör det enkelt att ta bort den och skaka av smuts och damm. Sedan kan du smidigt sätta tillbaka den på plats igen och njuta av en ren och fräsch fåtölj.

Sandby är en fåtölj i böjträ

Med sin ergonomiska utformning erbjuder fåtöljer i böjträ en enastående sittkomfort. Den böjda ryggen och armstöden följer kroppens naturliga kurvor och ger optimalt stöd för ryggen, nacken och armarna. Du kan sitta bekvämt under långa perioder och njuta av din lediga stund.

Böjträ har en god hållbarhet och kvalitet. Den böjda träramen i Sandby är tillverkad av en limmad kärna av björk och med ett mattlackat ytlager av ekfanér. Träslagen är starka och stabila. Detta gör att fåtöljen kan hålla i många år framöver och behålla sin skönhet och funktionalitet över tiden. Det är en investering i en möbel som inte bara ser bra ut utan också kommer att vara en pålitlig följeslagare för avkopplande stunder.

Fördelar med möbler i fårskinn

Fårskinn är ett naturmaterial som är naturligt smutsavvisande. En annan fördel är att det värmer vid kyligt väder och har en svalkande effekt när det är varmt. Se fram emot många sköna, långa kvällar i fåtöljen, året runt! För att ta hand om din fåtölj, rekommenderar vi att du dammsuger den regelbundet för att ta bort damm och smuts som kan slita på skinnet. Vi rekommenderar också att använda ullschampo för ytligt och lätt nedsmutsat fårskinn.

Maxvikt för kroppsvikt i fåtöljen är 110 kg. Pallens mått är B48 cm, D36 cm, H40 cm.