ButikerKontakt

Viktor lift-up fåtölj

Viktor är en fantastiskt komfortabel recliner- och lift-upfåtölj med elfunktion, för dig som behöver den där lilla extra hjälpen att slå dig ner och resa dig från fåtöljen. Viktor är en lift-upfåtölj med många möjligheter! Tack vare ett system med två motorer regleras fotstöd och ryggstöd separat och du kan tillexempel välja att bara höja benen. Viktor har ett manuellt reglerbart nackstöd. Fåtöljen har också en smidig snurrfunktion, så att du enkelt kan vända dig mot det håll du vill.

Viktor fåtölj passar dig som söker en fåtölj med stabil och skön sittkomfort och uppskattar att få hjälp att komma upp och ur fåtöljen!
Läs mer
12 475 kr

Välj Färg

Beställningsvara. Slut på lager, längre leveranstid.

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Svart
Bredd77
Djup89
Höjd113
Sittdjup52
Volym0.56
Materialläder/konstläder
Utseendeliftchair m snurr

Detaljerad information

Fåtöljen är klädd i svart läder/konstläder, som är smidigt att hålla rent.

Viktor finns även i tyg Cortina svart och Danny ljusgrå. 

Max kroppsvikt för fåtöljen är 120kg.

Skötselråd för läder

Läder är ett levande och fantastiskt material med naturliga variationer och färgskiftningar. Ju finare läder, desto behagligare och mjukare, men även mindre behandlat vilket leder till ett känsligare material.

Allmänna skötselråd för läder:

  • Innan en möbel i läder ska användas är det bra att behandla den med Leather Protection Cream som gör lädret tåligare mot fläckar, ger bättre slitstyrka och bibehåller ett mjukt och smidigt läder.
  • Undvik att placera en möbel i läder under direkt solljus eller för nära en värmekälla. Detta för att förhindra att lädret torkar ut eller bleknar.
  • Vid en vanlig rengöring av en lädermöbel räcker en torr mjuk trasa. Använd aldrig dammsugaren eftersom den kan repa ytan.
  • Du bör regelbundet använda läderkräm och läderolja beroende på lädrets skick. Se till att använda rätt rekommenderade produkter för lädervård, beroende på skinn.
play