2024 - 7 - 23

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Joy fåtölj hög

Joy fåtölj hög

Trollhättan

Joy snurrfåtölj med hög rygg Klädsel läder eller tyg (i olika färger). Fot Borstad metall, kromad metall eller svartlackerad metall. Funktion Snurrfåtölj med gunga och återgång till ursprungsläge.

Prisex: Läder, svart lackad snurrfot

Läs mer
11 455 kr
Visa prishistorik
Kontakta möbelmästarna i Trollhättan

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Snyggt skuren från ryggen och ned till armstöden, och en sits som följer upp kurvan. Joy är en glädje för ögat, med fotpallen som naturlig förlängning, och lika mycket en njutning för ryggen. Okomplicerad, säger designern. Men för att få formen att nå dit har Conform som alltid använt hela sitt småländska möbelkunnande. Denna modell har hög rygg.

Varje möbel från Conform är byggd för att vara den bekvämaste platsen i ditt hem. Ju mer arbete vi lägger ner på det, desto trevligare blir det för dig. Conform har ett långvarigt samarbete med flera skandinaviska formgivare Jan, Niels,Jahn, Lenka och Fredrik. Utifrån deras skisser skapar vi tillsammans möbler som överraskar och behagar, välkomnar och imponerar. Den slutgiltiga designprägeln sätter du själv, genom att kombinera de material och ytor du önskar.

Kanske ska din fåtölj perfekt matcha resten av ditt hem eller bli en möbel som ingen annan har?

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik