2024 - 6 - 24

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Kampanj

  • Hem
  • Joel mediabänk 150 cm

Joel mediabänk 150 cm

Hitta harmoni hemma med möbler som har en form stark silhuett! Joel är en sådan mediamöbel, den lyfter ditt vardagsrum till höjderna med sin minimalistiska design.

Tv-bänken har tre dörrar med en hylla bakom. En av dörrarna har ribbor som gör att fjärrkontrollens signal går igenom dörren. Den är flexibel och du kan förutom möblera med den på golvet, hänga den på väggen, utan ben. Snyggt svävande!

Joel är tillverkad av vitpigmenterad ekfanér, svartbetsad ekfanér eller mörkbetsad ekfanér och finns i 180 cm längd, 150 cm längd och 120 cm längd. Den här mediabänken är 150 cm lång, en storlek som passar de flesta rum. Det finns hål för sladd både om du har bänken på golvet, som omdu monterar den på väggen.
Läs mer
14% RABATT
7 642 kr
8 990 kr
Visa prishistorik
Finns i följande kampanjer

Välj Färg

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

En TV-bänk är en oumbärlig möbel för alla som vill ha en organiserad och stilren underhållningsyta i sitt hem. Här är några anledningar till varför du borde överväga att köpa en TV-bänk:

Organisering: En TV-bänk ger en bekväm och organiserad plats för din TV och tillhörande elektronik. Du kan enkelt placera din TV på bänken, eller på väggen ovanför den och ha allt annat placerat under eller bredvid den, vilket gör det enkelt att hålla koll på alla dina kablar och enheter.

Stil: En TV-bänk ger också en möjlighet att förbättra ditt hem och din inredning. Det finns ett brett utbud av TV-bänkar att välja mellan, så att du kan hitta en som passar din personliga stil och smak.

Skydd: En TV-bänk kan också skydda din TV från skador och damm. Genom att ha din TV på en bänk kan du undvika att den utsätts för skador på golvet eller andra ytor i ditt hem.

Komfort: En TV-bänk kan också ge en bekväm tittupplevelse för hela familjen. Genom att placera din TV på en bänk som är i ögonhöjd med tittarna, kan du minska belastningen på nacken och ögonen och få en mer avslappnad tittupplevelse.

Sammanfattningsvis är en TV-bänk en oumbärlig möbel för alla som vill ha en organiserad och stilren underhållningsyta i sitt hem. Genom att välja en TV-bänk som passar din personliga stil och smak, kan du förbättra din inredning samtidigt som du skyddar din TV och skapar en bekväm tittupplevelse. 

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik