2024 - 6 - 25

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • SCANDI Mediabänk

SCANDI Mediabänk

Scandi mediabänk, är en stilren mediabänk för en modern vardag! De runda benen samspelar snyggt med möbelns raka form. De lite högre benen ger en air av lätthet i uttrycket.

Till vänster finns en del med flyttbart hyllplan och till höger två lådor. Dessa är lätta att öppna och stänga med inbyggda dämpare som varsamt och mjukt stänger din låda. Varje låda har ett praktiskt utdragsstopp.

Det finns öppning på bakstycket för att kunna leda ut kablarna samt mellan hyllplanen. Scandi är tillverkad i massiv och fanérad oljad ek och har lätt utställda, svarvade ben. Benen är 18 cm höga och det är lätt att komma åt med dammsugaren under bänken. De nätta handtagen är i borstad metall. Mediabänken är monterad och klar, bekvämt att bara att ställa på plats!

Mediabänken ingår i serien Scandi, med mediabänkar i tre olika storlekar, samt byråer.
Läs mer
14% RABATT
5 398 kr
6 350 kr
Visa prishistorik

Bredd

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

En TV-bänk är en oumbärlig möbel för alla som vill ha en organiserad och stilren underhållningsyta i sitt hem. Här är några anledningar till varför du borde överväga att köpa en TV-bänk:

Organisering: En TV-bänk ger en bekväm och organiserad plats för din TV och tillhörande elektronik. Du kan enkelt placera din TV på bänken, eller på väggen ovanför den och ha allt annat placerat under eller bredvid den, vilket gör det enkelt att hålla koll på alla dina kablar och enheter.

Stil: En TV-bänk ger också en möjlighet att förbättra ditt hem och din inredning. Det finns ett brett utbud av TV-bänkar att välja mellan, så att du kan hitta en som passar din personliga stil och smak.

Skydd: En TV-bänk kan också skydda din TV från skador och damm. Genom att ha din TV på en bänk kan du undvika att den utsätts för skador på golvet eller andra ytor i ditt hem.

Komfort: En TV-bänk kan också ge en bekväm tittupplevelse för hela familjen. Genom att placera din TV på en bänk som är i ögonhöjd med tittarna, kan du minska belastningen på nacken och ögonen och få en mer avslappnad tittupplevelse.

Sammanfattningsvis är en TV-bänk en oumbärlig möbel för alla som vill ha en organiserad och stilren underhållningsyta i sitt hem. Genom att välja en TV-bänk som passar din personliga stil och smak, kan du förbättra din inredning samtidigt som du skyddar din TV och skapar en bekväm tittupplevelse. 

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik