ButikerKontakt

HERTOG soffbord

Hertog är ett modernt, slimmat soffbord i industriell stil. Soffbordet har en toppskiva i Mdf med betonglook. Den laminerade skivan gör att soffbordet är lätt att torka av. Underredet är i svartlackad metall.

• Rektangulärt soffbord har måtten 115x75 cm H42 cm.
• Kvadratiskt soffbord har måtten 80x80 cm H42 cm.
Läs mer
1 380 kr
Visa prishistorik

Bredd

Leveranstid 1-2 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Höjd42

Detaljerad information

Rektangulära soffbord följer soffans form och det gör det enkelt för alla som sitter i soffan att nå godisskålen, eller TV-dosan. Om du har två soffor mittemot varandra, passar det fint att ha ett rektangulärt soffbord mellan dem. Det rektangulära soffbordet har en klassisk form, som ofta är mycket enkel att möblera med till olika soffor och rum.

Skötselråd för laminat

Laminat har en yta som i allmänhet är mycket tålig och lätt att rengöra. Det är ett lättskött material som finns i många olika färger, ytor och mönster. Oftast håller det sig fint och fräscht och det räcker att torka av med en blöt trasa, men ibland kan smutsiga ytor och fläckar ändå uppstå.

Allmänna skötselråd för laminat:

  • Lätta fläckar kan behandlas med en mjuk ren trasa. Torka ytan med hjälp av papper eller en mikrofibertrasa för att undvika torkfläckar.
  • Fönsterputs kan också fungera bra mot envisa fläckar.
  • Använd varmt vatten och diskmedel vid en hårt smutsad yta och rengör med en ren trasa. Torka sedan med vatten för att få bort rengöringsmedlet för att undvika ränder. Eftertorka sedan ytan med hjälp av en ren trasa eller hushållspapper.
  • Laminat är känsligt mot värme, så använd underlägg under varma grytor och pannor.