2024 - 6 - 18

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Orwel soffbord

Orwel soffbord

Rowico Home

Print this page
Orwel är ett långt rektangulärt soffbord. Det har en exklusiv stenskiva av sandfärgad travertin från Italien. Travertin är en kalkstenstyp med fina skiftningar som ger soffbordet en naturlig skönhet och med tiden unik patina. Soffbordets stativ är tillverkad i massiv ek.

Orwel andas skandinavisk design med det enkla och eleganta formspråket. Kalkstenen tillsammans med eken, ger en naturnära och mjuk stämning i rummet. Välj Orwel i brunlackad- eller lackad vitpigmenterad ek.
Läs mer
9 995 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Beställningsvara

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Brun
  • Vitpigmenterad
Längd140
Bredd60
Höjd45
Volym0.144
MaterialTrä, Sten
LevererasOmonterad
Tillverkad iEuropa
Vikt66.7
Vikt inkl emballage74.1
MöbeltypSoffbord
VarumärkeRowico Home

Detaljerad information

I kollektionen Orwel finns även avlastningsbord. 

Tänk på att använda underlägg och direkt torka upp spill för att bevara stenskivans utseende. Observera att travertin är ett naturmaterial och det förekommer därför variationer i struktur och färg. Små håligheter är inte defekter utan unika drag för varje stenskiva.

Rektangulära soffbord följer soffans form och det gör det enkelt för alla som sitter i soffan att nå godisskålen, eller TV-dosan. Om du har två soffor mittemot varandra, passar det fint att ha ett rektangulärt soffbord mellan dem. Det rektangulära soffbordet har en klassisk form, som ofta är mycket enkel att möblera med till olika soffor och rum.