2024 - 6 - 18

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Alba 2,5-sitssoffa med divan vänster

Alba 2,5-sitssoffa med divan vänster

Print this page
Upptäck Alba 2,5-sitssoffa med divan. Den ger dig garanterat långa och sköna stunder att koppla av i! Letar du efter en soffa som erbjuder en fantastisk komfort och har en perfekt balans mellan djup och höjd? Då kan Alba vara valet för dig.

Alba är generös på ett diskret vis sätt när den skapar en omslutande känsla för många härliga timmar i soffan. Den här soffan är en perfekt plats för att samtala, läsa din favoritbok, eller njuta av en film.

Detaljer såsom de mjukt svepta sitt- och ryggkuddarna samt det behagligt mjuka formade armstödet förstärker den komfortabla känslan i Alba. Här kan du verkligen koppla av och njuta!

• Sitsstomme med massivt trä, plywood och spånskiva.
• Sittplymå med kärna i 30 kg /m3 formstabilt kallskum, svept med en mix av bollfiber och skuret skum. Det ger stabil komfort med härlig, lite fluffig känsla på ytan. Ej vändbara plymåer.
• Ryggsplymån är fylld med mix av 70:30 bollfiber och skuret skum. Plymån är vändbar för en jämnare användning.
• 14 cm höga konade ben i svartlackat trä.

I webshopen kan du köpa Alba i det skimrande och mjuka tyget Vouge. Välkommen in i någon av våra fysiska butiker om önskar den i ett annat tyg. Där finns många av tyger att välja emellan!
Läs mer
14 560 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 7-8 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Grön
Längd226
Bredd144
Djup90
Höjd80
Sitthöjd44
Sittdjup57
Volym1.33
Tillverkad iEuropa
Tygets namnVogue
Vikt55.6
Vikt inkl emballage58.1
Komfort
  • Medium
MöbeltypDivansoffa
VarumärkeMöbelmästarna

Detaljerad information

Vilka fördelar finns det med en divansoffa?

Utforska fördelarna med en divansoffa - den ultimata möbeln som förtjänar en framträdande plats i varje hem. Här är några skäl till varför en divansoffa är ett utmärkt val för dig:

Oslagbar komfort: En divansoffa är synonymt med överlägsen komfort. Dess extra breda sittplats sträcker sig ut i en förlängd och lutande del kallad divan. Detta gör det möjligt för dig att sträcka ut benen och luta dig tillbaka i en avslappnad position. Oavsett om du vill njuta av en film, fördjupa dig i en bra bok eller helt enkelt koppla av, kommer en divansoffa att erbjuda en oöverträffad komfort.

Social samvaro: En divansoffa är perfekt för sociala sammanhang. Med sin extra breda sittdel kan flera personer sitta bredvid varandra utan att det känns trångt. Det är idéellt för att umgås med vänner och familj, oavsett om det är under en filmkväll eller när ni vill njuta av kvalitetstid tillsammans.

Mångsidig design: En divansoffa är en mångsidig möbel som passar perfekt i olika rum. Den kan vara den centrala möbeln i vardagsrummet och skapa en fokuspunkt för din inredning. Dessutom fungerar den utmärkt som en avkopplande plats i sovrummet för att läsa eller koppla av. Om du har ett kontor eller en studie kan en divansoffa bli ditt bekväma hörn för att ta en paus från arbetet och återhämta dig.

Sammanfattningsvis erbjuder en divansoffa enastående komfort och stil. Oavsett om du vill koppla av efter en lång dag eller umgås med nära och kära, kommer en divansoffa att bli det perfekta tillskottet till ditt hem!

Ladda ner

  • Alba faktablad.pdf

    Klicka här