2024 - 5 - 22

 • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
 • Om oss
 • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
 • Hem
 • Aveny 2-sitssoffa med divan

Aveny 2-sitssoffa med divan

Print this page
Aveny är soffan för dig som uppskattar att sitta både bekvämt och ombonat. Det är en sittriktig soffa med sköna armstödsplymåer. Sits- och ryggkuddar är stabila, men också mjuka. Ryggen är hög och ger ett bekvämt stöd.

Aveny har rygg- och sitsdynor som är sitter fast i rygg och sits vilket har en stpr fördel. Den fasta designen på ryggdynorna och sittdynorna gör att du inte behöver oroa dig för att de ska glida runt eller förflytta sig när du sitter i soffan. Du kan luta dig tillbaka och slappna av, utan att behöva någonsin justera dem.

Soffan har en klassisk och tidlös design, som håller över tid. Här visar vi en liten platseffektiv Aveny, tvåsitssoffa med divan, i det mysiga tyget Tex Bull. Benen är metall. Aveny är byggbar och ger dig oändliga möjligheter att få den soffa som passar dina behov. Om du önskar en annan kombination, tyg, eller färg, är du varmt välkommen in i en av våra butiker! Aveny finns i flera kombinationer, tyger och läder. För mer information, se faktabladet nedan.
Läs mer
18 240 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 7-8 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Komplettera med

Textile Clean & Protect

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
 • Brun
Längd160
Bredd209
Djup92
Höjd100
Sitthöjd48
Sittdjup52
Volym3.67
MaterialTyg
Tygets namnTex Bull
Komfort
 • Medium
MöbeltypDivansoffa
VarumärkeHjort Knudsen

Detaljerad information

En divansoffa är en fantastisk möbel som förtjänar en plats i varje hem. Här är några skäl till varför en divansoffa kan vara ett utmärkt val för dig:

För det första är en divansoffa mycket bekväm. Detta beror på att den är utformad med en extra bred sittplats som sträcker sig ut i en längre, lutande del som kallas för divan. Detta gör det möjligt att sträcka ut benen och luta sig tillbaka i en avslappnad position. Oavsett om du vill titta på TV, läsa en bok eller bara koppla av, är en divansoffa ett utmärkt val.

För det andra är en divansoffa ett utmärkt val för sociala sammanhang. Den extra breda sittdelen gör att flera personer kan sitta bredvid varandra utan att det känns trångt. Detta gör det enklare att umgås med vänner och familj, tillexempel under en filmkväll, eller när ni bara vill ha lite kvalitetstid tillsammans.

För det tredje är en divansoffa en mångsidig möbel som passar bra i många olika rum. Den kan användas som en central möbel i vardagsrummet, men fungerar också som en utmärkt plats att läsa eller koppla av i sovrummet. Och om du har ett kontor eller en studie kan en divansoffa fungera som en bekväm plats att ta en paus från arbetet och koppla av en stund.

Sammanfattningsvis är en divansoffa en fantastisk möbel som erbjuder både komfort och stil. Oavsett om du vill koppla av efter en lång dag eller umgås med vänner och familj, är en divansoffa ett utmärkt val för ditt hem!

Ladda ner

 • Aveny faktablad.pdf

  Klicka här

Byggbar soffa

Våra byggbara soffor låter dig designa möbeln precis så som den passar ditt hem och dina behov. De olika modulerna kan kombineras för att skapa allt från nätta 2-sitssoffor till maffiga U-soffor - med flera tyger, armstöd och ben att kombinera med.

I webbshoppen har vi valt att visa några av våra mest populära kombinationer. Önskar du ett annat utförande än det som visas här är du välkommen att kontakta någon av våra butiker för hjälp att beställa.

Skötselråd för textil

Eftersom det finns textilmöbler i alla möjliga former och färger är det därför viktigt att du lär dig att ta hand om din möbel på rätt sätt. Det är inte bara slitstyrkan som avgör hållbarheten på textilmöbler som många tror. Har man bara rätt skötsel så kan även tyg med låg slitstyrka hålla i många år.

Allmänna skötselråd för textil:

 • Skydda dina textilmöbler från direkt solljus.
 • Ta bort fläckar omedelbart genom att suga upp med en trasa, gnid inte. Vid användning av fläckborttagningsmedel bör du först prova medlet på en mindre synlig del av tyget.
 • Impregnera gärna din möbel med textilspray innan användning. Smuts och fläckar är då lättare att få bort.
 • Dammsug möbeln regelbundet.
play