2024 - 7 - 19

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Mästarpris

Fri frakt

  • Hem
  • Bloom soffa med cosyhörn tyg Shadows

Bloom soffa med cosyhörn tyg Shadows

Djupdyk i Bloom! Bloom är skön och njutig soffa med väl tilltaget sittdjup, där du både kan sitta och chilla. Det är den perfekta soffan för dig som vill ha en bekväm sittplats, som håller över tid. Soffan är generösa sitt- och chillplatser, men har för att vara en sådan soffa, mindre mått, vilket gör att den passar i det stora vardagsrummet, likväl som i fritidsboendet, eller den mindre lägenheten.

Bloom har en generös och rymlig design som är perfekt för att sträcka ut benen och koppla av. Det stora cosyhörnet ger dig en extra plats att luta dig tillbaka och njuta av livet. Med sittdynor tillverkade av 35 kg kallskum får du en unik och supermjuk och följsam sittkomfort som formar sig efter din kropp. Kuvertkuddarna att bulla upp bakom, eller bredvid dig, gör att komforten flyger till än högre höjder.

Bloom är soffan som mjukt tar hand om dig dag efter dag! Slappa, softa och må bra!

• Premiumkvalité
• Sitsstomme med massiv träram.
• Sittplymå med kärna i 35 kg/m3 högelastiskt formskuret kallskum. Sittplymån är vändbar(gäller ej läder).
• Fodralen är tvättbara 30 grader enligt tvätt- och skötselråd.
• 8 cm höga ben.

Bloom 3,5-sitssoffa ingår i serien Bloom, som finns i flera olika kombinationer, vilket skapar en dig en skön valfrihet. I webshopen kan du köpa soffan i det skimrande, lite fluffiga tyget, Shadows. Det är ett chenilletyg med skuggeffekt, som ger tyget ett vackert djup. Benen är i svart trä. Bloomserien finns i en mängd kombinationer, tyger och färger på ben. Du kan även köpa den med dunmix på toppen av sitsdynorna. Välkommen till någon av våra fysiska butiker om du önskar ett annat utförande, än det som finns i webshopen!

För mer information, se faktabladet nedan.
Läs mer
MÄSTARPRIS
i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

24 595 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 5-6 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Komplettera med

Textile Clean & Protect

Textile Clean & Protect

Clean & Protect kit innehåller rengöring och impregnering för dina möbler i textil. Kitet innehåller...Läs mer

568 kr

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Produktbeskrivning

Oavsett om du vill koppla av på egen hand eller umgås med vänner och familj, är Bloom soffa med cosyhörn det perfekta valet för att skapa en mysig och avkopplande atmosfär hemma. Det bekväma cosyhörnet ger dig en generös yta att sträcka ut dig på och skapa en mysig oas där du kan krypa upp med en bra bok, titta på din favoritfilm eller bara koppla av efter en lång dag. 

En soffa med cosyhörn är också ett utmärkt val för sociala sammankomster och underhållning. Den generösa ytan ger gästerna gott om plats att sitta och slappa bekvämt, samtidigt som den skapar en inbjudande atmosfär för samtal och umgänge. Du kan vara säker på att dina vänner och familjemedlemmar kommer att älska att spendera tid i ditt hem när du har en sådan elegant och bekväm soffa!

Komforten och kvaliteten hos en Bloom soffa är optimerad. Med högkvalitativa material och noggrant utformade detaljer kan du vara säker på att du gör en långsiktig investering i din komfort och njutning. Soffan är tillverkad för att hålla och kommer att vara en pålitlig följeslagare under många år framöver.

Sammanfattningsvis är Bloom soffa med cosyhörn den perfekta kombinationen av komfort, funktionalitet och stil. Den ger dig en mysig plats att koppla av, umgås och njuta av ditt hem. Oavsett om du använder den för att slappna av själv eller för att välkomna gäster, kommer en soffa med cosyhörn att bli kronjuvelen i ditt vardagsrum och göra varje ögonblick till en bekväm upplevelse.

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Ladda ner

Mästarpris - Extra fördelaktigt

Kontakta butik