• BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK!
 • Om oss
 • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
 • Hem
 • Bloom soffa med cosyhörn

Bloom soffa med cosyhörn

Djupdyk i Bloom! Bloom är skön och njutig soffa med väl tilltaget sittdjup, där du både kan sitta och chilla. Det är den perfekta soffan för dig som vill ha en bekväm sittplats, som håller över tid. Soffan är generösa sitt- och chillplatser, men har för att vara en sådan soffa, mindre mått, vilket gör att den passar i det stora vardagsrummet, likväl som i fritidsboendet, eller den mindre lägenheten.

Bloom har en generös och rymlig design som är perfekt för att sträcka ut benen och koppla av. Det stora cosyhörnet ger dig en extra plats att luta dig tillbaka och njuta av livet. Med sittdynor tillverkade av 35 kg kallskum får du en mjuk och följsam sittkomfort som formar sig efter din kropp. Toppen på sittdynorna består av silikoniserad fiber- och fjädermix, vilket ger en extra mjukhet, som gör det lätt att sjunka ner i soffan. Du får en ombonad sittupplevelse! Ryggdynorna är också uppbyggda av en silikoniserad fiber- och fjädermix, som omsluter din rygg. Kuvertkuddarna att bulla upp bakom, eller bredvid dig, gör att komforten flyger till än högre höjder.

Bloom är soffan som mjukt tar hand om dig dag efter dag! Slappa, softa och må bra!

• Premiumkvalité
• Sitsstomme med massiv träram.
• Sittplymå med kärna i 35 kg/m3 högelastiskt formskuret kallskum. Toppen består av en mix av silikoniserad fiber- och fjäder. Sittplymån är vändbar(gäller ej läder).
• Ryggsplymån är stoppad av en mix av silikoniserad fiber och fjäder. Plymån är vändbar(gäller ej läder).
• Fodralen är tvättbara 30 grader enligt tvätt- och skötselråd.
• 8 cm höga ben.

Bloom 3,5-sitssoffa ingår i serien Bloom, som finns i flera olika kombinationer, vilket skapar en dig en skön valfrihet. I webshopen kan du köpa soffan i det skimrande, lite fluffiga tyget, Shadows. Benen är i svart trä. Bloomserien finns i en mängd tyger och färger på ben. Välkommen till någon av våra fysiska butiker om du önskar ett annat utförande, än det som finns i webshopen!

För mer information, se faktabladet nedan.
Läs mer

Mästarpris

i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

22 490 kr
Visa prishistorik
Finns i följande kampanjer

Leveranstid 7-8 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
 • Blå
Längd163
Bredd244
Djup105
Höjd83
Sitthöjd48
Sittdjup56
Volym2.03
MaterialTyg
RyggKallskum
SitsKallskum
StommeMassivt trä
Ben / Fot / Underrede80217-02 Svart Trä
LevererasMonterad
Tillverkad iEuropa
Tygets namnShadows
Tygets färg11302-43 Glacier peak
Vikt112.6
Vikt inkl emballage115.3
Komfort
 • Medel

Detaljerad information

Oavsett om du vill koppla av på egen hand eller umgås med vänner och familj, är Bloom soffa med cosyhörn det perfekta valet för att skapa en mysig och avkopplande atmosfär hemma. Det bekväma cosyhörnet ger dig en generös yta att sträcka ut dig på och skapa en mysig oas där du kan krypa upp med en bra bok, titta på din favoritfilm eller bara koppla av efter en lång dag. 

En soffa med cosyhörn är också ett utmärkt val för sociala sammankomster och underhållning. Den generösa ytan ger gästerna gott om plats att sitta och slappa bekvämt, samtidigt som den skapar en inbjudande atmosfär för samtal och umgänge. Du kan vara säker på att dina vänner och familjemedlemmar kommer att älska att spendera tid i ditt hem när du har en sådan elegant och bekväm soffa!

Komforten och kvaliteten hos en Bloom soffa är optimerad. Med högkvalitativa material och noggrant utformade detaljer kan du vara säker på att du gör en långsiktig investering i din komfort och njutning. Soffan är tillverkad för att hålla och kommer att vara en pålitlig följeslagare under många år framöver.

Sammanfattningsvis är Bloom soffa med cosyhörn den perfekta kombinationen av komfort, funktionalitet och stil. Den ger dig en mysig plats att koppla av, umgås och njuta av ditt hem. Oavsett om du använder den för att slappna av själv eller för att välkomna gäster, kommer en soffa med cosyhörn att bli kronjuvelen i ditt vardagsrum och göra varje ögonblick till en bekväm upplevelse.

Ladda ner

 • Bloom med fjadermix faktablad.pdf

  Klicka här

 • Bloom med kallskum faktablad.pdf

  Klicka här