2024 - 6 - 16

 • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
 • Om oss
 • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
 • Hem
 • Bloom soffa med cosyhörn tyg Manchester

Bloom soffa med cosyhörn tyg Manchester

Print this page
Djupdyk i Bloom! Bloom är skön och njutig soffa med väl tilltaget sittdjup, där du både kan sitta och chilla. Det är den perfekta soffan för dig som vill ha en bekväm sittplats, som håller över tid. Soffan är generösa sitt- och chillplatser, men har för att vara en sådan soffa, mindre mått, vilket gör att den passar i det stora vardagsrummet, likväl som i fritidsboendet, eller den mindre lägenheten.

Bloom har en generös och rymlig design som är perfekt för att sträcka ut benen och koppla av. Det stora cosyhörnet ger dig en extra plats att luta dig tillbaka och njuta av livet. Med sittdynor tillverkade av 35 kg kallskum får du en unik och supermjuk och följsam sittkomfort som formar sig efter din kropp. Kuvertkuddarna att bulla upp bakom, eller bredvid dig, gör att komforten flyger till än högre höjder.

Bloom är soffan som mjukt tar hand om dig dag efter dag! Slappa, softa och må bra!

• Premiumkvalité
• Sitsstomme med massiv träram.
• Sittplymå med kärna i 35 kg/m3 högelastiskt formskuret kallskum. Toppen består av en mix av silikoniserad fiber- och fjäder. Sittplymån är vändbar(gäller ej läder).
• Fodralen är tvättbara 30 grader enligt tvätt- och skötselråd.
• 8 cm höga ben.

Bloom 3,5-sitssoffa ingår i serien Bloom, som finns i flera olika kombinationer, vilket skapar en dig en skön valfrihet. Här är soffan klädd i manchestertyg, en superlen manchester, som man bara vill lägga handen på! Benen är i svart trä. Bloomserien finns i en mängd tyger och färger på ben. Välkommen till någon av våra fysiska butiker om du önskar ett annat utförande, än det som finns i webshopen!

För mer information, se faktabladet nedan.
Läs mer

Mästarpris

i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

21 580 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 5-6 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
 • Gul
Längd163
Bredd244
Djup105
Höjd83
Sitthöjd48
Sittdjup56
Volym2.03
MaterialTyg
RyggKallskum
SitsKallskum
StommeMassivt trä
Ben / Fot / Underrede80217-02 Svart Trä
LevererasMonterad
Tillverkad iEuropa
Tygets namnManchester
Tygets färgMustard
Vikt112.6
Vikt inkl emballage115.3
Komfort
 • Medel
MöbeltypHörnsoffa
VarumärkeBurhéns

Detaljerad information

Oavsett om du vill koppla av på egen hand eller umgås med vänner och familj, är Bloom soffa med cosyhörn det perfekta valet för att skapa en mysig och avkopplande atmosfär hemma. Det bekväma cosyhörnet ger dig en generös yta att sträcka ut dig på och skapa en mysig oas där du kan krypa upp med en bra bok, titta på din favoritfilm eller bara koppla av efter en lång dag. 

En soffa med cosyhörn är också ett utmärkt val för sociala sammankomster och underhållning. Den generösa ytan ger gästerna gott om plats att sitta och slappa bekvämt, samtidigt som den skapar en inbjudande atmosfär för samtal och umgänge. Du kan vara säker på att dina vänner och familjemedlemmar kommer att älska att spendera tid i ditt hem när du har en sådan elegant och bekväm soffa!

Komforten och kvaliteten hos en Bloom soffa är optimerad. Med högkvalitativa material och noggrant utformade detaljer kan du vara säker på att du gör en långsiktig investering i din komfort och njutning. Soffan är tillverkad för att hålla och kommer att vara en pålitlig följeslagare under många år framöver.

Sammanfattningsvis är Bloom soffa med cosyhörn den perfekta kombinationen av komfort, funktionalitet och stil. Den ger dig en mysig plats att koppla av, umgås och njuta av ditt hem. Oavsett om du använder den för att slappna av själv eller för att välkomna gäster, kommer en soffa med cosyhörn att bli kronjuvelen i ditt vardagsrum och göra varje ögonblick till en bekväm upplevelse.

Ladda ner

 • Bloom med fjadermix faktablad.pdf

  Klicka här

 • Bloom med kallskum faktablad.pdf

  Klicka här

Mästarpris - Extra fördelaktigt

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. Tack vare våra goda kontakter med flera olika möbeltillverkare kan vi erbjuda detta. Priserna är alltid lägre än de rekommenderade priserna från tillverkaren men är inte rabatterade priser. För att göra det så bra som möjligt för våra kunder förhandlar vi inte fram kampanjpriser utan ser till att ni får lägre fasta priser på utvalda produkter. Mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Det gör att du alltid kan känna dig trygg med att få ett bra pris på dessa möbler när det passar dig. 

Det ska nämnas att våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer i likhet med andra möbler. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.


Skötselråd för textil

Eftersom det finns textilmöbler i alla möjliga former och färger är det därför viktigt att du lär dig att ta hand om din möbel på rätt sätt. Det är inte bara slitstyrkan som avgör hållbarheten på textilmöbler som många tror. Har man bara rätt skötsel så kan även tyg med låg slitstyrka hålla i många år.

Allmänna skötselråd för textil:

 • Skydda dina textilmöbler från direkt solljus.
 • Ta bort fläckar omedelbart genom att suga upp med en trasa, gnid inte. Vid användning av fläckborttagningsmedel bör du först prova medlet på en mindre synlig del av tyget.
 • Impregnera gärna din möbel med textilspray innan användning. Smuts och fläckar är då lättare att få bort.
 • Dammsug möbeln regelbundet.
play