2024 - 6 - 20

 • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
 • Om oss
 • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
 • Hem
 • Braden 3-sitssoffa

Braden 3-sitssoffa

Rowico Home

Print this page
Braden är en rak 3-sitssoffa med storstilad attityd, i all sin enkelhet. En design att älska många och långa år. Lägg märke till den unika detaljen där med en armstödskudde som finns i direkt anslutning till armstödet.

Allt trä i möbeln kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö. Sitsen innehåller nozag-fjädrar för jämn och långvarig komfort.

Braden 3-sitssoffa är klädd i tyget Greg ljusbeige 3. Den har rundade ben i massiv ek. Du väljer dem som brunlackade, natur ek, vitpigmenterad ek.
Läs mer
13 995 kr
Visa prishistorik

Ben_Fot_Underrede

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Komplettera med

Hobart soffbord Ø90 cm

Välj Färg

För att se leveranstid, välj alternativ ovan

Textile Clean & Stain Removal Kit

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
 • Beige
Bredd216
Djup87
Höjd78
Sitthöjd43
Sittdjup57
Volym1.056
MaterialTrä, Tyg
LevererasSemimonterad
Tillverkad iEuropa
Tygets namnGreg 3 ljusbeige
Vikt54.3
Vikt inkl emballage58.3
Möbeltyp3-sits soffa
VarumärkeRowico Home

Detaljerad information

Kollektionen Braden ger dig flexibilitet då du kan välja mellan tre olika färger på benen; lackad ek, brunlackad ek eller vitpigmenterad ek. Som lagerförd soffa finns Braden i tyget Greg ljusbeige 3, men det går dessutom att välja textil ur vårt beställningssortiment som innehåller ett brett urval av tyger och färger, då med litet längre leveranstid. 

En rak tresitssoffa är en superbra soffa för både små och stora rum. I ett litet rum kan den placeras platseffektivt utmed väggen och i ett större rum luftigt och coolt mitt ute i rummet. En fin rumsavdelare! En tresitssoffa får enkelt en trevlig kompis i ytterligare en tresitssoffa, eller en tvåsitssoffa i samma serie. För dig som vill ha möjligheten att sitta på olika sätt i rummet, passar det fint att komplettera med en, eller flera fåtöljer.

Ladda ner

 • Braden faktablad.pdf

  Klicka här

Skötselråd för textil

Eftersom det finns textilmöbler i alla möjliga former och färger är det därför viktigt att du lär dig att ta hand om din möbel på rätt sätt. Det är inte bara slitstyrkan som avgör hållbarheten på textilmöbler som många tror. Har man bara rätt skötsel så kan även tyg med låg slitstyrka hålla i många år.

Allmänna skötselråd för textil:

 • Skydda dina textilmöbler från direkt solljus.
 • Ta bort fläckar omedelbart genom att suga upp med en trasa, gnid inte. Vid användning av fläckborttagningsmedel bör du först prova medlet på en mindre synlig del av tyget.
 • Impregnera gärna din möbel med textilspray innan användning. Smuts och fläckar är då lättare att få bort.
 • Dammsug möbeln regelbundet.
play