ButikerKontakt

Daily maxihörnsoffa

Daily har en otroligt mysig och skön komfort! Med pocketresårer i sitsen sitter du stadigt, men sjunker också bekvämt ner i soffan. De gör också att du får en soffa som håller länge. Ryggen är hela en meter hög, därför blir du omfamnad och kan boa in dig till max! Maxihörnet med de mysiga ryggkuddarna, som du kan flytta runt som du vill, är riktigt mysigt att krypa upp i!

En hörnsoffa är platseffektiv eftersom du möblerar även hörn i rummet med soffa. Då får du mer ledig space i andra delar av rummet!
Läs mer

Mästarpris

i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

26 990 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 7-8 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Ljusgrå
  • Grå
  • Gul
  • Brun
  • Grön
  • Blå
Bredd390
Djup225
Höjd99
Sitthöjd50
Sittdjup60
Volym3.981
MaterialTyg

Detaljerad information

• Sitsstomme med massivt trä i alla bärande delar. 

• Sittplymå med pcketfjädrar och topp av 35 kg/m3 kallskum. Ej vändbar sittplymå.

• Ryggsplymån är stoppad med bollfiber. Plymån är vändbar för en jämnare användning.
• 8 cm höga ben i svart trä.  

För att kunna möta upp alla behov finns Daily i ett antal kombinationer från den lilla tvåan till större kombinationer. I vår webshop kan du köpa soffan är i det slitstarka tyget Luiza, ett tjockt och mjukt tyg. Benen är tillverkade i ek. Varmt välkommen till några av våra fysiska butiker om du önskar soffan i något annat tyg eller färg!

Mästarpris - Extra fördelaktigt

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. Tack vare våra goda kontakter med flera olika möbeltillverkare så kan vi erbjuda detta. Priserna är alltid lägre än de rekommenderade priserna från tillverkaren men är inte rabatterade priser. För att göra det så bra som möjligt för våra kunder så förhandlar vi inte fram kampanjpriser utan ser till att ni får lägre fasta priser på utvalda produkter. Mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Det gör att du alltid kan känna dig trygg med att få ett bra pris på dessa möbler när det passar dig. 

Det ska nämnas att våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer i likhet med andra möbler. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.


Skötselråd för textil

Eftersom det finns textilmöbler i alla möjliga former och färger är det därför viktigt att du lär dig att ta hand om din möbel på rätt sätt. Det är inte bara slitstyrkan som avgör hållbarheten på textilmöbler som många tror. Har man bara rätt skötsel så kan även tyg med låg slitstyrka hålla i många år.

Allmänna skötselråd för textil:

  • Skydda dina textilmöbler från direkt solljus.
  • Ta bort fläckar omedelbart genom att suga upp med en trasa, gnid inte. Vid användning av fläckborttagningsmedel bör du först prova medlet på en mindre synlig del av tyget.
  • Impregnera gärna din möbel med textilspray innan användning. Smuts och fläckar är då lättare att få bort.
  • Dammsug möbeln regelbundet.
play