ButikerKontakt

Edward svängd 3-sitssoffa

Edward har en klassisk stil, designad för framtiden! Soffan har en tidlös, vacker form som håller i många år framöver. Den här 3-sitssoffan är en av våra soffor som vi haft under lång tid i vårt sortiment, lika uppskattad år från år, men sin behagligt svängda, rundade form. Komforten är rena rama lyxen, men dunblandning i toppen av sitsdynorna. Här har du vardagsrummets vän som alltid finns på plats att ta hand om dig och låter dig koppla av med stil!
Läs mer
18 780 kr

Välj Färg

Leveranstid 7-8 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av rådande pandemi)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Beige
  • Blå
  • Grå
Bredd242
Djup112
Höjd92
Sittdjup56
Volym1.985
Materialtyg

Detaljerad information

I vår webshop kan du köpa Edward i denna kombination och i tyg Delight. Om du önskar en annan kombination, tyg, eller färg, är du varmt välkommen in till en av våra butiker! 

Färgåtergivningen på produkten kan skilja sig från skärm till skärm.

Skötselråd för textil

Eftersom det finns textilmöbler i alla möjliga former och färger är det därför viktigt att du lär dig att ta hand om din möbel på rätt sätt. Det är inte bara slitstyrkan som avgör hållbarheten på textilmöbler som många tror. Har man bara rätt skötsel så kan även tyg med låg slitstyrka hålla i många år.

Allmänna skötselråd för textil:

  • Skydda dina textilmöbler från direkt solljus.
  • Ta bort fläckar omedelbart genom att suga upp med en trasa, gnid inte. Vid användning av fläckborttagningsmedel bör du först prova medlet på en mindre synlig del av tyget.
  • Impregnera gärna din möbel med textilspray innan användning. Smuts och fläckar är då lättare att få bort.
  • Dammsug möbeln regelbundet.
play