ButikerKontakt

Karin 3-sitssoffa

I Karin 3-sitssoffa finns den perfekta och vackra symbiosen av raka linjer och runda former. Soffans design är mjukt stram och accentueras snyggt med två cylinderformade, runda kuddar. Vi tycker mycket om Karin, som sätter tonen i vardagsrummet med sin självklara och tydligt estetiska design!

Komforten på soffan är stabilt bekväm och har en mjukhet i toppen av fjäder och fiber, som gör att du lyxigt sjunker ner lite grann. Du sitter bekvämt upprätt och soffan är utmärkt att koppla av i och ha många, intressanta samtal i. De cylinderformade kuddarna är sköna att luta armen mot.
Läs mer

Mästarpris

i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

16 490 kr
19 275 kr

Välj Färg

Leveranstid 5-6 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av rådande pandemi)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Vit
  • Grön
  • Rosa
  • Grå
  • Gul
Längd238
Djup91
Höjd88
Sittdjup56
Volym1.28

Detaljerad information

Karin är klädd i Julia tyg, är lent och mjukt. Det finns i flera softa toner: vitt, grönt, rosa, grått, blått och gult. Tyget är ett tåligt tyg, tillverkat av en mix av polyester och bomull. Karin soffa passar dig som vill inreda med möbler som har design och komfort av yttersta kvalité!

• Premiumkvalité
• Sitsstomme med massiv träram.
• Sittplymå med kärna i två lager av 44 kg/m3 kallskum och 35 kg/m3 högelastiskt formskuret kallskum. Toppen består av silikoniserad fiber, fjäder och latextopp. Sittplymån är inte vändbar.
• Ryggsplymån är stoppad av en mix av silikoniserad fiber och fjäder. Plymån är vändbar.
• Fodralen är tvättbara 30 grader enligt tvätt- och skötselråd.
•18 cm höga ben.

Karin 3-sitssoffa ingår i serien Karin, som finns som 3-sitssoffa, 2-sitssoffa och fåtölj. I webshopen kan du köpa soffan i tyget Julia Natural med svarta metallben. Karinserien finns i en mängd tyger och färger. Ben i pulverlackad svart metall och kromfärg finns. Välkommen till någon av våra fysiska butiker om du önskar ett annat utförande, än det som finns i webshopen!

Karin soffa är designad av Karin Mannerstål, en mångsidig formgivare, med examen från Beckmans Designhögskola. Hon har en bakgrund som både reklamtecknare och grafisk formgivare. Vi känner igen henne som en person med sprudlande energi och värme i från olika TV-program med inriktning på inredning och design. Karins egna tankar om soffan: "Min ambition i allt jag designar, är att det ska vara tidlöst, och helst kännas lika rätt om hundra år. Med bakgrund som grafisk formgivare tänker jag mycket cymetri och matematik. Mått och propotioner måste vara i fullständig harmoni. Jag är superglad åt resultatet, både i design och komfort! Extra förtjust är jag i den tillhörande lyxiga "love seat" fåtöljen.

Att soffan heter Karin var inte min idé, men känns helt ok :-).

Mästarpris - Extra fördelaktigt

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. Tack vare våra goda kontakter med flera olika möbeltillverkare så kan vi erbjuda detta. Priserna är alltid lägre än de rekommenderade priserna från tillverkaren men är inte rabatterade priser. För att göra det så bra som möjligt för våra kunder så förhandlar vi inte fram kampanjpriser utan ser till att ni får lägre fasta priser på utvalda produkter. Mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Det gör att du alltid kan känna dig trygg med att få ett bra pris på dessa möbler när det passar dig. 

Det ska nämnas att våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer i likhet med andra möbler. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.


Skötselråd för textil

Eftersom det finns textilmöbler i alla möjliga former och färger är det därför viktigt att du lär dig att ta hand om din möbel på rätt sätt. Det är inte bara slitstyrkan som avgör hållbarheten på textilmöbler som många tror. Har man bara rätt skötsel så kan även tyg med låg slitstyrka hålla i många år.

Allmänna skötselråd för textil:

  • Skydda dina textilmöbler från direkt solljus.
  • Ta bort fläckar omedelbart genom att suga upp med en trasa, gnid inte. Vid användning av fläckborttagningsmedel bör du först prova medlet på en mindre synlig del av tyget.
  • Impregnera gärna din möbel med textilspray innan användning. Smuts och fläckar är då lättare att få bort.
  • Dammsug möbeln regelbundet.
play