• BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK!
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Lewis 2,5 sitssoffa med öppet avslut

Lewis 2,5 sitssoffa med öppet avslut

Välkommen till vår fantastiska soffa med öppet avslut till ett oslagbart pris! Lewis soffa är den perfekta kombinationen av stil och ekonomi, vilket gör den till det perfekta valet för dem som söker en bekväm och snygg soffa till ett överkomligt pris.

Lewis har ett modernt och minimalistiskt utseende med ett öppet avslut som ger en luftig och rymlig känsla till vilket rum som helst.

Soffan är klädd i det slitstarka och mjuka tyget Brego i ljusbrun.

Lewis finns i flera tyger och färger. Varm välkommen till någon av våra fysiska butiker, om du önskar ett annat tyg eller färg.
Läs mer

Mästarpris

i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

8 995 kr
Visa prishistorik
Finns i följande kampanjer

Leveranstid 5-6 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Komplettera med

Lewis nackstöd 55 cm

Leveranstid 5-6 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar)

Lewis nackstöd 70 cm

Leveranstid 5-6 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar)

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Beige
Bredd284
Djup194
Höjd80.5
Sitthöjd45
Sittdjup57
Volym2.27
Ben / Fot / UnderredeSvart plast
LevererasSemimonterad
Tillverkad iEuropa
Tygets namnBrego
Tygets färgBeige
Vikt82.49
Vikt inkl emballage86.09

Detaljerad information

Trots det överkomliga priset är denna soffa byggd med kvalitetsmaterial som garanterar hållbarhet och lång livslängd. Soffan är robust och kan stå emot daglig användning, medan den mjuka klädseln gör att den är bekväm att sitta på.

Lewis 2,5-sitssoffa med öppet avslut är enkel att matcha med andra möbler och inredningsstilar på grund av dess neutrala färg och minimalistiska design. Du kan enkelt lägga till kuddar och filtar för att göra den mer personlig och skapa en mysig och avslappnad atmosfär i ditt hem.

En soffa med öppet avslut är mästerlig för dig som gillar att spendera tid i soffan framför tv:n, och umgås i soffan. Den ger plats till många och den ger möjlighet till att sitta på olika sätt, både upprätt och mer tillbakalutat. Soffans öppna avslut ger en riktigt härlig avkoppling, där du kan sträcka ut benen.

Lewis finns i flera kombinationer och tyger. För mer information, se faktabladet nedan.

Ladda ner

  • Lewis faktablad.pdf

    Klicka här