2024 - 4 - 20

 • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
 • Om oss
 • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
 • Hem
 • Malte 3-sitssoffa i läder

Malte 3-sitssoffa i läder

Print this page
En premiumsoffa, där vi lagt extra mycket omsorg på materialval och detaljer, som armstödschatos i oljad ek - där har du Malte! Malte hörnsoffa har en hög rygg med rejält stöd i kombination med en sits i formgjuten kallskum, vilket ger en stabil och bekväm sittupplevelse. Soffan är gediget tillverkad och håller att användas i många år framöver.

• Premiumkvalité
• Sittdynor i 54 kg/m3 kallskum.
• 10 års garanti på sitsdynorna.
Denna omtyckta modell kan du anpassa efter ditt hem och din smak! Den finns i flera olika kombinationer och du kan välja den i olika tyger och vackra läder. För att få en extra arbetat elegant soffa, väljer du en trächatos på armstödet, tygklädd chatos är standard. I vår webshop har vi valt att visa denna kombination, i Major läder. Benen är ek.

Malte är tillverkad med stor omsorg kring materialval. Hållbara material som du kan vara trygg med en lång tid och på så sätt göra skillnad för miljön och hushålla med naturens resurser.

Malte finns i flera kombinationer, tyger och läder. För mer information, se faktabladet nedan.
Läs mer
20 920 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 5-6 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
 • Röd
 • Svart
Längd190
Djup92
Höjd95
Sitthöjd46
Sittdjup50
MaterialLäder
Komfort
 • Fast
Möbeltyp3-sits soffa
VarumärkeAbove

Detaljerad information

Det finns flera anledningar till varför du kan trivas med en soffa i läder:

Hållbarhet: Soffor i läder är kända för att vara mycket hållbara och tåliga. Lädret är naturligt slitstarkt och kan stå emot daglig slitage och påverkan från husdjur och barn. Med rätt skötsel åldras en lädersoffa vackert och håller i många år. 

Stil: Soffor i läder ger ett elegant och sofistikerat utseende till ditt hem. Lädret ger dig en exklusiv känsla och passar in i många olika inredningsstilar, från moderna till mer klassiska hem. 

Komfort: Läder är ett naturligt mjukt material som formar sig efter din kropp när du sitter i soffan. Det ger en bekväm sittupplevelse och blir mjukare och mer följsamt med tiden. En riktigt kompis alla TV-kvällar, året runt!

Enkel att underhålla: Soffor i läder är lätta att rengöra och underhålla. Det räcker oftast med att torka av den med en fuktig trasa för att hålla den ren och fräsch. Dessutom är läder ett hypoallergent material som inte samlar på sig damm och allergener på samma sätt som tygsoffor kan göra.

En tvåsitssoffa är en idealisk soffa för både små och stora rum. I ett litet rum kan den placeras platseffektivt utmed väggen och i ett större rum luftigt och coolt mitt ute i rummet. En fin rumsavdelare! En tvåsitssoffa får enkelt en trevlig kompis i ytterligare en tvåsitssoffa, eller en tresitssoffa i samma serie. För dig som vill ha möjligheten att sitta på olika sätt i rummet, passar det fint att komplettera med en, eller flera fåtöljer.

Ladda ner

 • Malte faktablad.pdf

  Klicka här

Skötselråd för läder

Läder är ett levande och fantastiskt material med naturliga variationer och färgskiftningar. Ju finare läder, desto behagligare och mjukare, men även mindre behandlat vilket leder till ett känsligare material.

Allmänna skötselråd för läder:

 • Innan en möbel i läder ska användas är det bra att behandla den med Leather Protection Cream som gör lädret tåligare mot fläckar, ger bättre slitstyrka och bibehåller ett mjukt och smidigt läder.
 • Undvik att placera en möbel i läder under direkt solljus eller för nära en värmekälla. Detta för att förhindra att lädret torkar ut eller bleknar.
 • Vid en vanlig rengöring av en lädermöbel räcker en torr mjuk trasa. Använd aldrig dammsugaren eftersom den kan repa ytan.
 • Du bör regelbundet använda läderkräm och läderolja beroende på lädrets skick. Se till att använda rätt rekommenderade produkter för lädervård, beroende på skinn.
play