2024 - 5 - 21

 • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
 • Om oss
 • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
 • Hem
 • Mellow hörnsoffa med divan

Mellow hörnsoffa med divan

Print this page
I Mellow slappar du riktigt skönt! Det är vår ultimata myssoffa med plats för hela familjen. Soffan är stor och djup, vilket ger plats för många och plats för dig att både sitta och att länge hänga och slappa skönt.

En hörnsoffa är platseffektiv eftersom du möblerar även hörn i rummet med soffa. Då får du mer ledig space i andra delar av rummet!
Läs mer

Mästarpris

i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

28 990 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 3-4 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
 • Grå
Bredd365
Djup295
Höjd97
Sitthöjd49
Sittdjup56
Volym2.9
MaterialTyg
Tillverkad iEuropa
Komfort
 • Medium
MöbeltypU-soffa
VarumärkeScapa

Detaljerad information

• Sitsstomme med massivt trä i alla bärande delar. 

• Sittplymå med kärna i 35 kg/m3 kallskum svept med polyester. Plymåerna är vändbara för jämnare användning. 

• Ryggsplymån är stoppad med bollfiber. Plymån är vändbar för en jämnare användning.
• 8 cm höga ben i svart trä.  

För att kunna möta upp alla behov, finns soffa Mellow i ett antal kombinationer från den lilla tvåan till större kombinationer. I vår webshop kan du köpa soffan är i det slitstarka och mjuka tyget Danny, ett lent, mysigt och slitstarkt tyg. Varmt välkommen till några av våra fysiska butiker om du önskar soffan i något annat tyg eller färg!

U-soffan är som namnet berättar, formad som ett U. Det gör att soffan bjuder in till samtal och umgänge mellan oss som sitter i den. Vi ser alla varandra. En perfekt umgängessoffa med andra ord! Soffan har en divan. Den omsluter soffbordet och det blir mysigt att samla gänget, njuta av snacksen på bordet tillsammans. Divanen ser också till att du får gott om utrymme att ligga bekvämt, samtidigt som du får samma fina sittupplevelse som i en ”vanlig” soffa, eftersom du också kan luta dig tillbaka mot ryggstödet.

Mellow finns i flera kombinationer och tyger. För mer information, se faktabladet nedan.

Ladda ner

 • Mellow faktablad.pdf

  Klicka här

Mästarpris - Extra fördelaktigt

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. Tack vare våra goda kontakter med flera olika möbeltillverkare kan vi erbjuda detta. Priserna är alltid lägre än de rekommenderade priserna från tillverkaren men är inte rabatterade priser. För att göra det så bra som möjligt för våra kunder förhandlar vi inte fram kampanjpriser utan ser till att ni får lägre fasta priser på utvalda produkter. Mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Det gör att du alltid kan känna dig trygg med att få ett bra pris på dessa möbler när det passar dig. 

Det ska nämnas att våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer i likhet med andra möbler. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.


Skötselråd för textil

Eftersom det finns textilmöbler i alla möjliga former och färger är det därför viktigt att du lär dig att ta hand om din möbel på rätt sätt. Det är inte bara slitstyrkan som avgör hållbarheten på textilmöbler som många tror. Har man bara rätt skötsel så kan även tyg med låg slitstyrka hålla i många år.

Allmänna skötselråd för textil:

 • Skydda dina textilmöbler från direkt solljus.
 • Ta bort fläckar omedelbart genom att suga upp med en trasa, gnid inte. Vid användning av fläckborttagningsmedel bör du först prova medlet på en mindre synlig del av tyget.
 • Impregnera gärna din möbel med textilspray innan användning. Smuts och fläckar är då lättare att få bort.
 • Dammsug möbeln regelbundet.
play

Byggbar soffa

Våra byggbara soffor låter dig designa möbeln precis så som den passar ditt hem och dina behov. De olika modulerna kan kombineras för att skapa allt från nätta 2-sitssoffor till maffiga U-soffor - med flera tyger, armstöd och ben att kombinera med.

I webbshoppen har vi valt att visa några av våra mest populära kombinationer. Önskar du ett annat utförande än det som visas här är du välkommen att kontakta någon av våra butiker för hjälp att beställa.