2024 - 7 - 18

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Fri frakt

  • Hem
  • Melrose 3-sitssoffa med öppet avslut

Melrose 3-sitssoffa med öppet avslut

Melrose 3-sitssoffa med öppet avslut är en cool kvalitetssoffa i tidlös design. Dess signum är fantastisk sittkomfort! Soffans rejäla stoppning gör den riktigt skön att koppla av i. Med 35 kg/m3 kallskum i sitsen, är det en soffa som är stabil på djupet. På toppen är den stoppad med en mix av fjäder och silikonbollar, som gör att du får en upplevelse av att sitta i en mjuk, lyxig dunsoffa.

Ryggen är hög och lika skön som sitsen och du blir verkligt omsluten av den. Sömmarna i ryggen är en fin detalj och gör soffan än mer ombonad att mysa in sig i. Armstöden är väl tilltagna och svagt lutande - en perfekt design för att luta huvudet emot!

Melrose har rygg- och sitsdynor som är sitter fast i rygg och sits vilket har en stpr fördel. Den fasta designen på ryggdynorna och sittdynorna gör att du inte behöver oroa dig för att de ska glida runt eller förflytta sig när du sitter i soffan. Du kan luta dig tillbaka och slappna av, utan att behöva någonsin justera dem.

Melrose är en soffa för dig som älskar generösa soffor att boa in dig i!
Läs mer
26 270 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 7-8 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

En soffa med öppet avslut är mästerlig för dig som gillar att spendera tid i soffan framför tv:n, och umgås i soffan. Den ger plats till många och den ger möjlighet till att sitta på olika sätt, både upprätt och mer tillbakalutat. Soffans öppna avslut ger en riktigt härlig avkoppling, där du kan sträcka ut benen.

Melrose finns i flera kombinationer, tyger och läder. För mer information, se faktabladet nedan.

Melrose har en hög rygg. En soffa med hög rygg är perfekt för dig som vill koppla av och luta dig tillbaka efter en lång dag. Det höga ryggstödet ger ett stöd för hela ryggen, vilket minskar spänning och stress i ryggmusklerna. Utöver det höga ryggstödet har Melrose också en stabil sittkomfort. Detta betyder att du kan sitta bekvämt under långa perioder utan att känna dig obekväm eller trött i kroppen. Det är en perfekt soffa att koppla av i hela kvällen!

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Ladda ner

Kontakta butik