ButikerKontakt

Ness soffa

Scandianvian modern - så vill vi sammanfatta soffan Ness formspråk! Ness är en stilsäker 3-sitssoffa med hög sittkomfort i en modern och tidlös design. Lägg märke till de hantverksmässiga detaljerna med mjukt rundade ben i ek.

Ness soffa har nozagfjädring undertill, som fördelar komforten jämnt. Sittdynorna har en kärna av kallskum, som ger stabilitet när du sitter i soffan. Sitt- och ryggdynorna dynorna har en topp av dun, som gör att du bekvämt sjunker ner lite grann. Dunet hålls på plats på bästa sätt då innerkuddarna är sydda med quilt. Tyget är tillverkat i polyester och akryl med hela 100 000 slitstyrka i Martindale. Det är avtagbart och tvättbart i både sitt- och ryggkuddarna. Vi rekommenderar kemtvätt.
Läs mer
26 995 kr

Välj Färg

Leveranstid 1-2 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Beige
  • Mörkgrå
Bredd216
Djup87
Höjd82
Sittdjup59
Volym1.697
MaterialTrä/Tyg

Detaljerad information

Ness har ett massivt underrede i ek. Soffan finns i två färger; i beige klädsel med ekunderrede och i grå klädsel med vitpigmenterat ekunderrede.

Ness är utmärkt för dig som vill ha en modern, stilren soffa, med hantverksmässiga detaljer och som uppskattar att enkelt kunna hålla din soffa ren och fräsch!

Kombinera perfekt med Ness soffbord, som finns i massiv oljad ek och vitpigmenterad ek.

Skötselråd för textil

Eftersom det finns textilmöbler i alla möjliga former och färger är det därför viktigt att du lär dig att ta hand om din möbel på rätt sätt. Det är inte bara slitstyrkan som avgör hållbarheten på textilmöbler som många tror. Har man bara rätt skötsel så kan även tyg med låg slitstyrka hålla i många år.

Allmänna skötselråd för textil:

  • Skydda dina textilmöbler från direkt solljus.
  • Ta bort fläckar omedelbart genom att suga upp med en trasa, gnid inte. Vid användning av fläckborttagningsmedel bör du först prova medlet på en mindre synlig del av tyget.
  • Impregnera gärna din möbel med textilspray innan användning. Smuts och fläckar är då lättare att få bort.
  • Dammsug möbeln regelbundet.
play