2024 - 7 - 23

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Mästarpris

Fri frakt

  • Hem
  • Norrviken 3-sitssoffa läder

Norrviken 3-sitssoffa läder

Låt oss presentera fantastiska Norrviken soffa i skandinavisk stil: elegant och av högsta kvalitet. Varje detalj är utformad med omsorg för att skapa en modern och stilren design som kommer att lyfta hela ditt vardagsrum. Det här är verkligen en silhuettstark och distinkt formad soffa!

Sittplymåerna har en kärna av kallskum och är fyllda med en lyxig fjädermix, som ger en oöverträffad komfort och stöd. Sjunk ner i soffan och känn hur världen blir mjuk när du kopplar av och njuter av vackra Norrviken!

Norrviken soffa är tillverkad av de finaste materialen och byggd för att hålla länge. Du kan vara trygg med att denna soffa kommer att ge dig både komfort och stil under många år framöver. Den finns för dig som söker en bekväm soffa att älska obegränsat länge!

Norrviken 3-sitssoffa i läder, ingår i serien Norrviken, som finns i flera olika kombinationer. I webshopen kan du köpa soffan i läder Kenia, svart. Benen är i svart metall. Norrvikenserien finns i en mängd tyger, läder och färger. Välkommen till någon av våra fysiska butiker om du önskar ett annat utförande, än det som finns i här webshopen!

• Sitsstomme med massiv träram.
• Sittplymå med kärna av 50 kg skuret kallskum, som har en topp av silikonsierad fiber- och fjäder.
• Ryggsplymån är fylld med en mix av silikoniserad fiber och fjäder. Dynorna är vändbara.
• Ben i svart pulverlackerad metall. Höjd fram 19 cm, höjd bak 15 cm.

För mer information, se faktabladet nedan.
Läs mer
MÄSTARPRIS
i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

27 490 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 5-6 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Komplettera med

Bistro soffbord Ø90 cm

Bistro soffbord Ø90 cm

När du vill ta din inredning till nästa nivå och skapa en stämningsfull och elegant atmosfär i ditt ...Läs mer

Välj Färg

14% RABATT
2 542 kr
2 990 kr

Produktbeskrivning

Det finns många fördelar med en lädersoffa!

Hållbarhet: Soffor i läder, som Norrviken, är hållbara och tåliga. Lädret är naturligt slitstarkt och kan stå emot daglig slitage och påverkan från husdjur och barn. Med rätt skötsel kan en soffa i läder hålla i många år och bli vackrare med åren.

Stil: Soffor i läder ger ett elegant och sofistikerat utseende till ditt hem. Lädret ger en lyxig look och passar in i många olika inredningsstilar, från moderna till mer klassiska hem. Norrviken soffa finns i olika kombinationer, läder och färger, för att du ska hitta en soffa i läder som passar din livsstil. 

Komfort: Läder är ett naturligt mjukt material som formar sig efter din kropp när du sitter i soffan. Det ger en bekväm sittupplevelse och blir mjukare och mer följsamt med tiden.

Enkel att underhålla: Soffor i läder är lätta att rengöra och underhålla. Det räcker oftast med att torka av den med en fuktig trasa för att hålla den ren och fräsch. 

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Ladda ner

Mästarpris - Extra fördelaktigt

Kontakta butik