• BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK!
 • Om oss
 • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
 • Hem
 • Paus hörnsoffa med recliners

Paus hörnsoffa med recliners

Här är Paus hörnsoffa, en av våra mest populära soffor! När du lämnar dagens måsten, slå dig ner i Paus hörnsoffa som ger dig och nära o kära en fantastisk och unik sittkomfort. Den har en hög rygg och en ombonad, mjuk känsla. Sittdjupet är generöst. Soffan har två sitsar med manuella recliners i sittplatserna i ytterkanterna till vänster och höger. Paus är den ultimata mys- och tv-soffan!

En hörnsoffa är en klassisk soffa som ger många sittplatser. Den ger också möjlighet till ett stort soffbord – perfekt för dig som tycker om att mysa med film o kvällsmyssnacks! De avslutande armstöden ger skön komfort, fina att luta armen emot, eller lägga en kudde vid o vila huvudet emot.
Läs mer
21 990 kr
22 990 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Finns i följande kampanjer

Leveranstid 3-4 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
 • Mörkgrå
Längd255
Bredd255
Djup103
Höjd104
Sitthöjd50
Sittdjup55
MaterialTyg

Detaljerad information

Paus finns i kraftigt grått microtyg med mockakänsla. Tyget är OEKO-TEX certifierat och mycket slitstarkt. Soffan har snygga och arbetade stickningar.

Soffan har en funktion där sitsen på reclinern går framåt innan ryggen fälls bakåt. Placera därför soffan ca 10 cm från väggen.

Paus är en serie byggbara sittmöbler och ger dig många val att bygga en biosoffa som passar perfekt i ditt vardagsrum. Önskar du en annan kombination än de vi visar i webshopen? Då är du varmt välkommen in till en av våra butiker!

Maxvikt per sits är 120 kg.

Paus finns i flera kombinationer i tyg och läder. För mer information, se faktabladet nedan.

Ladda ner

 • Paus faktablad.pdf

  Klicka här

Mästarpris - Extra fördelaktigt

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. Tack vare våra goda kontakter med flera olika möbeltillverkare kan vi erbjuda detta. Priserna är alltid lägre än de rekommenderade priserna från tillverkaren men är inte rabatterade priser. För att göra det så bra som möjligt för våra kunder förhandlar vi inte fram kampanjpriser utan ser till att ni får lägre fasta priser på utvalda produkter. Mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Det gör att du alltid kan känna dig trygg med att få ett bra pris på dessa möbler när det passar dig. 

Det ska nämnas att våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer i likhet med andra möbler. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.


Skötselråd för textil

Eftersom det finns textilmöbler i alla möjliga former och färger är det därför viktigt att du lär dig att ta hand om din möbel på rätt sätt. Det är inte bara slitstyrkan som avgör hållbarheten på textilmöbler som många tror. Har man bara rätt skötsel så kan även tyg med låg slitstyrka hålla i många år.

Allmänna skötselråd för textil:

 • Skydda dina textilmöbler från direkt solljus.
 • Ta bort fläckar omedelbart genom att suga upp med en trasa, gnid inte. Vid användning av fläckborttagningsmedel bör du först prova medlet på en mindre synlig del av tyget.
 • Impregnera gärna din möbel med textilspray innan användning. Smuts och fläckar är då lättare att få bort.
 • Dammsug möbeln regelbundet.
play

Byggbar soffa

Våra byggbara soffor låter dig designa möbeln precis så som den passar ditt hem och dina behov. De olika modulerna kan kombineras för att skapa allt från nätta 2-sitssoffor till maffiga U-soffor - med flera tyger, armstöd och ben att kombinera med.

I webbshoppen har vi valt att visa några av våra mest populära kombinationer. Önskar du ett annat utförande än det som visas här är du välkommen att kontakta någon av våra butiker för hjälp att beställa.