• ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK! (Just nu kan det vara längre leveranstider pga. den rådande situationen i Ukraina)
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Paus hörnsoffa med recliners

Finns i flera färger

Här är Paus, en av våra mest populära soffor! När du lämnar dagens måsten, slå dig ner i Paus hörnsoffa som ger dig och nära o kära en fantastisk och unik sittkomfort. Den har en hög rygg och en ombonad, mjuk känsla. Sittdjupet är generöst. Soffan har två sitsar med manuella recliners i sittplatserna i ytterkanterna till vänster och höger. Paus är den ultimata mys- och tv-soffan!

Paus finns i svart läder eller kraftigt brunt, eller grått microtyg med mockakänsla. tyget är OEKO-TEX certifierat. Soffan har snygga och arbetade stickningar.
Paus är byggbar och vår webshop har vi valt denna kombination. Om du önskar en annan kombination, eller elektriska recliners är du varmt välkommen in till en av våra butiker!

Maxvikt per sits är 120 kg.

Mästarpris

i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

31 250 kr
34 405 kr

Välj Färg

Leveranstid 7-8 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av rådande pandemi)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Brun
  • Mörkgrå
Längd255
Bredd255
Djup103
Höjd104
Sittdjup55
MaterialTyg
KomfortMjuk