2024 - 7 - 18

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Mästarpris

Fri frakt

  • Hem
  • Resort 3,5 sitssoffa

Resort 3,5 sitssoffa

Välkommen till vår Resort 3,5 sitssoffa, den mjuka och mysiga soffan som kommer att förvandla ditt vardagsrum till en fristad för avkoppling! Resort soffa är tillverkad av högkvalitativa material och är designad för att ge dig optimal komfort efter en lång dag.

Den mjuka och mysiga känslan i Resort är formidabel. Att sätta sig i soffan, känns som att sjunka ner i en dunsoffa(men du slipper fluffandet och puffandet). Det generösa sittdjupet gör det möjligt för dig att verkligen sträcka ut dig och koppla av.

Soffans mjuka stoppning ger dig en omedelbar känsla av avkoppling och lugn. Du kan känna att detta är platsen att längta till för att varva ned efter en hektisk dag.

Resort är klädd i det supermjuka tyget Ribcord, som förstärker din upplevelse att Resort som en ombonad, mjuk och go soffa att sjunka ner i.

• Sitsstomme med massiv träram och nozagfjädring.
• Sittplymå med kärna i 35 kg/m3 kallskum. Toppen består av 35 kg kallskum, svept med fibervadd. Sittplymån är inte vändbar.
• Ryggsplymån är stoppad av en mix av silikoniserad fiber. Plymån är vändbar.
• Fodralen är tvättbara 30 grader enligt tvätt- och skötselråd.
• 5 cm höga ben.
• Två svankkuddar ingår.
Läs mer
MÄSTARPRIS
i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

17 990 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 7-8 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Resort soffa finns i fler kombinationer, tyger och färger. Här i webshopen kan du köpa soffan i tyget Ribcord med ben i oljad mörk ek. Om du önskar en annan variant av soffan - besök någon av våra fysiska butiker och upptäck det breda utbudet av kombinationer, tyger och färger som vi har att erbjuda. Våra kunniga säljare står redo att hjälpa dig att hitta den perfekta soffan för dina behov och önskemål!

En 3,5-sitssoffa, stor 3-sitssoffa, eller 3-sitssoffa XL, som man kan säga, är en idealisk soffa för både små och stora rum. I ett litet rum kan den placeras platseffektivt utmed väggen och i ett större rum luftigt och coolt mitt ute i rummet. En fin rumsavdelare! En 3,5-sitssoffa får enkelt en trevlig kompis i ytterligare en tresitssoffa, eller en tvåsitssoffa i samma serie. För dig som vill ha möjligheten att sitta på olika sätt i rummet, passar det fint att komplettera med en, eller flera fåtöljer.

En 3,5-sitssoffa med sin generösa storlek bjuder på gott om utrymme för hela familjen eller för att umgås med vänner. Du kan enkelt sträcka ut dig och koppla av, eller använda den som en mysig plats för tre eller fyra personer att sitta bekvämt.

Resort finns i flera kombinationer och tyger. För mer information, se faktabladet nedan.

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Ladda ner

Mästarpris - Extra fördelaktigt

Kontakta butik