2024 - 2 - 26

 • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
 • Om oss
 • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
 • Hem
 • Soul 3-sitssoffa med XL-divan

Soul 3-sitssoffa med XL-divan

Print this page
Djupdyk i Soul 3-sitsoffa med divan, som är en generös och stor soffa som har plats för många. Komforten är underbar och var du än placerar dig i soffan, lovar vi att du vill stanna! Soul har en djup och mäktig design, med ett lyxigt utseende med sömmar runt armstöden, sits- och ryggdynorna.

Divansoffor har fördelen att du både kan sitta i dem, krypa upp i och ligga utsträckt i dem. Den ger massor av möjligheter att hänga i soffan så som du för tillfället vill!

Soffa Soul är klädd i det lyxiga, melerade och fylliga tyget Genisis och har ben i svartlackat trä.

Soffa Soul passar dig som vill ha en stor soffa med oemotståndlig komfort att slappa i. More is more!
Läs mer
17 990 kr
18 990 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Finns i följande kampanjer

Leveranstid 7-8 Veckor

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Komplettera med

Textile Clean & Protect

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Bistro soffbord Ø90 cm
Bistro soffbord Ø90 cm

Mästarpris

i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

2 990 kr

Välj Färg

För att se leveranstid, välj alternativ ovan

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
 • Brun
 • Ljusgrå
 • Beige
 • Grå
 • Mörkgrå
Bredd315
Djup178
Höjd85
Sitthöjd45
Sittdjup105
Volym2.66
Tillverkad iEuropa
Tygets namnGenesis
Vikt101
Vikt inkl emballage103.5
Komfort
 • Medium

Detaljerad information

 • Sitsstomme tillverkad i massivt trä, spånskiva och plywood.
 • Sitsdyna med kärna i 30 kg/m3 kallskum, topp av bollfiber och skuret skum. Klädseln är avtagbar.
 • Vändbara ryggdynor i 70% bollfiber och 30% skuret skum. Ryggdynorna har avtagbar klädsel.

I webshopen kan du köpa soffan i det mysiga tyget Genisis. Välkommen in i någon av våra fysiska butiker om önskar den i ett annat tyg!

En divansoffa är mästerlig för dig som gillar att spendera tid i soffan framför tv:n, och umgås i soffan. Den ger plats till många och den ger möjlighet till att sitta på olika sätt, både upprätt och mer tillbakalutat. Divandelen ger en riktigt härlig avkoppling, där du kan sträcka ut benen och också luta dig tillbaka mot ryggstödet. En ultimat myssoffa, enligt oss!

Soul finns i flera kombinationer och tyger. För mer information, se faktabladet nedan.

Ladda ner

 • Soul faktablad.pdf

  Klicka här

Mästarpris - Extra fördelaktigt

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. Tack vare våra goda kontakter med flera olika möbeltillverkare kan vi erbjuda detta. Priserna är alltid lägre än de rekommenderade priserna från tillverkaren men är inte rabatterade priser. För att göra det så bra som möjligt för våra kunder förhandlar vi inte fram kampanjpriser utan ser till att ni får lägre fasta priser på utvalda produkter. Mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Det gör att du alltid kan känna dig trygg med att få ett bra pris på dessa möbler när det passar dig. 

Det ska nämnas att våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer i likhet med andra möbler. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.


Skötselråd för textil

Eftersom det finns textilmöbler i alla möjliga former och färger är det därför viktigt att du lär dig att ta hand om din möbel på rätt sätt. Det är inte bara slitstyrkan som avgör hållbarheten på textilmöbler som många tror. Har man bara rätt skötsel så kan även tyg med låg slitstyrka hålla i många år.

Allmänna skötselråd för textil:

 • Skydda dina textilmöbler från direkt solljus.
 • Ta bort fläckar omedelbart genom att suga upp med en trasa, gnid inte. Vid användning av fläckborttagningsmedel bör du först prova medlet på en mindre synlig del av tyget.
 • Impregnera gärna din möbel med textilspray innan användning. Smuts och fläckar är då lättare att få bort.
 • Dammsug möbeln regelbundet.
play

Byggbar soffa

Våra byggbara soffor låter dig designa möbeln precis så som den passar ditt hem och dina behov. De olika modulerna kan kombineras för att skapa allt från nätta 2-sitssoffor till maffiga U-soffor - med flera tyger, armstöd och ben att kombinera med.

I webbshoppen har vi valt att visa några av våra mest populära kombinationer. Önskar du ett annat utförande än det som visas här är du välkommen att kontakta någon av våra butiker för hjälp att beställa.