2024 - 4 - 17

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Varnamo of Sweden

Varnamo of Sweden

Familjeföretaget Varnamo of Sweden grundades 1951 i Småland och i fabriken där tillverkas de allra flesta produkter. Företaget har en gedigen kunskap om kundens behov då det gäller täcken och kuddar. Deras signum är hög kvalitet och god komfort som håller över tid.

Produkterna är certifierade enligt Oeko-Tex standard 100 och vissa produkter är även GOTS-certifierade, vilket innebär att de är godkända för de höga kritierier som standarden innebär såväl miljömässigt som socialt. Tillexempel garanterar den att bomullen i produkterna har odlats helt utan bekämpningsmedel.

När du väljer en produkt från Varnamo of Sweden kan du känna dig trygg med att du får en produkt som har hög kvalitet och är producerad miljömässigt och socialt ansvarsfullt.

Svensktillverkad sömn

Familjeföretaget Varnamo of Sweden har sedan 1951 producerat högkvalitativa sängtextilier i de småländska fabrikerna. Företaget arbetar intensivt med humanekologiska frågor och säkrar att hälsofarliga kemikalier inte används, för att produkterna ska kunna älskas i årtionden utan problem. Dessutom är Värnamo sängkläder just nu de enda som tillverkar täcken och kuddar i Sverige. 

I samklang med naturen

Varnamo of Sweden erbjuder produkter som är märkta med Öko-Tex, Trygg Textil, samt GOTS, som garanterar att textilierna tillverkas utan bekämpningsmedel och hälsofarliga kemikalier. Dessutom är deras duntäcken och kuddar kvalitetskontrollerade för att garantera spårbarhet och hållbar djurhållning.