• ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK! (Just nu kan det vara längre leveranstider pga. den rådande situationen i Ukraina)
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Avlastningsbord

Alla hem behöver avlastningsytor och ett avlastningsbord är både en funktionell och prydande möbel som kan förvara dina saker och vackert lyfta fram det du ofta vill se på. Hallen är det första rummet man möts av när man kommer in till ett hem. Med ett avlastningsbord får du plats med fina blommor och lyktor som ger en härlig stämning när du kommer in från ytterdörren. Hos oss hittar du avlastningbord med förvaring, avlastningsbord med lådor, smala och bredare avlastningsbord. 

Köp online hos Möbelmästarna eller besök en av våra fysiska butiker. 

Avlastningsbordet, en liten hallmöbel som passar i många rum!

Ett avlastningsbord, eller hallbord som man också säger, är en idealisk möbel i hallen, då den både ger förvaring och har en spatiös yta för att ställa vackra saker. En mycket välkomnande hallmöbel för dig och dina gäster!
Ett hallbord är litet och nätt och får ofta plats även i en liten hall. Många hallbord har plats för korgar, eller har lådor, att förvara saker i. När bordet inte längre har sin givna plats i hallen, är det lätt att finna nya nytt användningsområde för det, tänk sminkbord, litet skrivbord, eller vackert avlastningsbord i matrummet och köket!

Vi har klassiska avlastningsbord i trä och moderna avlastningsbord i metall, hallbord med förvaring och lådor och hallbord med hylla. Köp din spegel online hos Möbelmästarna med snabb leverans!

Läs mindre