2024 - 6 - 23

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Clean Degreaser

Clean Degreaser

Leathermaster Scandinavia

Print this page
Fettfläckar – kan man verkligen få bort dem, eller är det omöjligt?

Det går faktiskt att få bort de flesta fläckar som orsakats av fett med Clean Degreaser. Den sprayas på fläcken och bildar då ett vitt pulver som sedan får verka 4-6 timmar. Pulvret i Clean Degreaser drar ut fettet ur materialet och fläcken försvinner – som magi!

Dammsug upp pulvret noga och eftertvätta med Textile Cleaner för att undvika eventuella vattenringar när det torkar och sedan är du klar.

Fungerar den på allt? Produkten fungerar på de flesta textilier, läder, mocca/nubuck med mera och inte bara på möbler utan även till exempel kläder och skor (japp – vi har testat det också, alla har väl varit med om att det skvätt grillolja på tröjan en solig dag? Fram med Clean Deagreser så är det löst!) Du ska alltid testa på en dold yta först för eventuellt färgsläpp.
Läs mer
250 kr
Visa prishistorik
Finns i följande kampanjer

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Storlek
  • 200 ml
MöbeltypTextilvård
VarumärkeLeather Master

Detaljerad information

Beskrivning

Skaka flaskan väl och spraya rikligt på fläcken från ett avstånd på 15-20 cm. Låt torka i minst 4 timmar. Läder kräver oftast en längre torktid (helst över natten). Avlägsna pulvret med en dammsugare med mjukt borstmunstycke och syntetsvamp. Upprepa behandlingen om behov finns. Rengör ytan med Leather Soft Cleaner (läder) alternativt Textile Cleaner (textil) ut till närmsta söm. Efterbehandla med (läder) Leather Protection Cream, (mocka/nubuck) Nubuck Protection, (textil) Textile Protection.
OBS! Testa alltid på en dold yta för eventuellt färgsläpp.

Flaskan innehåller 200 ml. 

Spara på vår planets resurser och ta hand om dina möbler. Ge dem den bästa omsorg! När du vårdar dina möbler med våra särskilt utvalda produkter för möbelvård, kommer materialet helt till sin rätt, håller längre och ger dig skönhet i vardagen.