2024 - 6 - 24

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Kampanj

Natural Oil

Leathermaster Scandinavia

Trä är ett fint och naturligt material som bara blir vackrare med tiden när det sköts rätt. Du får en möbel att leva och trivas med länge! Natural Oil används för underhåll av tillexempel obehandlade eller oljade träbord, bänkskivor och skärbrädor. Oljan minskar risken för uttorkning och sprickbildning. Den ger också en skyddande yta mot fläckar och spil. Natural Oil kan användas till de flesta träslag och ger en fin lyster och känsla till den behandlade ytan. Oljan har en medicinsk renlighetsgrad vilket gör den extra lämplig till skärbrädor och köksbänkar.
Läs mer
140 kr
Visa prishistorik
Finns i följande kampanjer

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Till vitoljade eller vitpigmenterade möbler ger den ett genomskinligt skydd. Om du önskar en vitare yta på möblen än vad den har nu, rekommenderar vi att du använder White Wood Oil.

Bruksanvisning
Se till att ytan som skall behandlas är ren och torr. Applicera Natural Oil jämnt med en mjuk trasa. Låt oljan torka i tio minuter och torka sedan bort överskott med en ren luddfri trasa. Upprepa behandlingen vid behov, och minst 4 gånger per år.

Spara på världens resurser och ta hand om dina möbler. Ge dem den bästa omsorg och en längre livslängd med en möbelvårdprodukt, som Chinese Wood Oil. När du tar hand om dina möbler med våra särskilt utvalda produkter för möbelvård, kommer materialet helt till sin rätt, håller längre och ger dig en mer trivsam vardag!

Natural Oil är tillverkad av Leather Master, fär all deras Produktion, packning och lagerhållning sker i Sverige.  Verksamheten är ISO-certifierad enligt standard 9001- kvalitet och 14001- Miljö. 

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik