2024 - 4 - 16

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • White Wood Oil

White Wood Oil

Leather Master

Print this page
Ge din vitoljade möbel fin lyster med White Wood oil. Det är en vårdande, vitpigmenterad olja som ger ett bra skydd mot fläckar. Oljan är en torkande vitolja som ger en behaglig och tålig ytfinish på alla, ej lackade, ljusa träslag.
Läs mer
145 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Längd5.5
Bredd5.5
Höjd13.5
Vikt0.28

Detaljerad information

Bruksanvisning
Skaka väl före användning. Fläckar av tillexempel rödvin eller färgade vätskor slipas bort med fint sandpapper före applicering. Applicera oljan jämnt med mjuk trasa. Slipa i träets fiberriktning i den våta oljan med 300-papper eller slipsvamp. Låt oljan suga in träet i 10 minuter. Torka av allt överskott så att ingen hinna bildas på ytan. Låt träet torka ett dygn innan ytan tas i bruk. På sugande träslag kan behandlingen upprepas efter några dagar, för att mätta träet rejält.

Flaskan innehåller 250 ml.

Spara på världens resurser och ta hand om dina möbler. Ge dem den bästa omsorg och en längre livslängd med en möbelvårdprodukt, som Chinese Wood Oil. När du tar hand om dina möbler med våra särskilt utvalda produkter för möbelvård, kommer materialet helt till sin rätt, håller längre och ger dig en mer trivsam vardag!

White Wood Oil är tillverkad av Leather Master, fär all deras Produktion, packning och lagerhållning sker i Sverige.  Företaget är ISO-certifierad enligt standard 9001- kvalitet och 14001- Miljö.