ButikerKontakt

Marstrand tilläggsskiva

Gör plats för fler med en tilläggsskiva! Med en tilläggsskiva gör du enkelt plats för ytterligare två gäster, i setet ingår två tilläggsskivor, priset gäller per styck. Lägg märke till hur fint tilläggsskivan följer matbordets form!

Tilläggsskivan Marstrand är tillverkad i fanérad vitpigmenterad oljad ek. I serien Marstrand ingår matbord, tilläggsskivor, vitrinskåp och skänk. Kombinera fint med Åstol snurrstol!

Ta hand om din möbel och undvik bestående fläckar genom att olja in den innan användning och upprepa behandlingen några gånger per år. Vi rekommenderar Natural Oil, om är genomskinlig, om du vill behålla den vita pigmentering som möbeln har och White Wood Oil som du vill ha mer pigment i möbeln.
1 012 kr
1 190 kr
Visa prishistorik
Finns i följande kampanjer

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Vitpigmenterad
Bredd50
Djup100
Höjd2.5
MaterialEk

Skötselråd för trä

Det populäraste materialvalet trä finns i flera olika varianter och ytbehandlingar. De vanligaste träslagen i vårt sortiment är bland annat, ek, ask, björk och bok. Beroende på vilket träslag och ytbehandling du väljer så behöver de tas om hand på olika sätt för att de ska hålla sig fina under en längre tid.

Allmänna skötselråd för trä:

  • Undvik starkt solljus och håll avstånd från element och andra värmekällor.
  • Dammtorka regelbundet.
  • Använd möbeltassar under benen för att skydda golvet.
  • Om du köper en oljad möbel ska denna oljas in innan användning.


play