2024 - 5 - 21

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Alison karmstol microtyg metallben snurrfunktion

Alison karmstol microtyg metallben snurrfunktion

Rowico Home

Print this page
Alison karmstol har ett snurrbart underrede i 360 grader. Det gör att du smidigt kan vända dig till grannen och snabbt som ögat kan slå dig ner i, eller gå upp ur stolen.

Den kupade stoppade sitsen och de höga armstöden gör stolen bekväm och ombonad att sitta i. Alisons klädsel är i ett tåligt, mörkgrått microfibertyg. Det är ett perfekt tyg för en stol man använder i vardagen. Lätt och smidigt att torka av! Benen är i svart pulverlackad metall.

Alison karmstol säljs i set om två. Priset gäller per styck. I serien ingår också stol utan karm. Fint att matcha med karmstolen!
Läs mer
1 951 kr
2 295 kr
Visa prishistorik
Finns i följande kampanjer

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Mörkgrå
Bredd58
Djup60
Höjd89
Sitthöjd47
Sittdjup44
Volym0.1285
MaterialMetall, Tyg
LevererasOmonterad
Tygets namnCowboy #104 dark grey microfib
Tygets färgMörkgrå
YtbehandlingLackad
Vikt8.5
Vikt inkl emballage9.5
MöbeltypTygstol
VarumärkeRowico Home

Detaljerad information

En karmstol gör upplevelsen kring bordet både mer lyxig och bekväm. Den har både ryggstöd och armstöd, som gör det enkelt att koppla av kring bordet. För äldre och barn kan karmstolen ge det där lilla extra stödet för armarna som är behövs. En karmstol är en mångsidig stol, som både passar som matbordsstol och som solitär i hallen, eller vardagsrummet.

Stolar med snurrfunktion är grejen!

En matstol med snurrfunktion är den perfekta kombinationen av form och funktion. De ger en bekväm och praktisk sittupplevelse samtidigt som de ger en modern touch till din matrumsinredning.

En av de främsta fördelarna med en matstol med snurrfunktion är dess flexibilitet. Den roterande funktionen gör det enkelt att nå saker runt omkring bordet, eller att delta i konversationer runt bordet utan att behöva flytta stolen.

Snurrfunktionen gör det också enklare att kliva av och på stolen, vilket kan vara särskilt användbart för personer med begränsad rörlighet. En matstol med snurrfunktion är ett utmärkt investeringsval för ditt hem!

Skötselråd för textil

Eftersom det finns textilmöbler i alla möjliga former och färger är det därför viktigt att du lär dig att ta hand om din möbel på rätt sätt. Det är inte bara slitstyrkan som avgör hållbarheten på textilmöbler som många tror. Har man bara rätt skötsel så kan även tyg med låg slitstyrka hålla i många år.

Allmänna skötselråd för textil:

  • Skydda dina textilmöbler från direkt solljus.
  • Ta bort fläckar omedelbart genom att suga upp med en trasa, gnid inte. Vid användning av fläckborttagningsmedel bör du först prova medlet på en mindre synlig del av tyget.
  • Impregnera gärna din möbel med textilspray innan användning. Smuts och fläckar är då lättare att få bort.
  • Dammsug möbeln regelbundet.
play