2024 - 7 - 23

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Kampanj

Carmen stol

Rowico Home

Carmen har en mjukt rundad rygg och bred sittyta och som gör att du sitter skönt och omfamnat. Stolen är precis lika trivsam vid matbordet, som solitär till skrivbordet eller tillfällig sittplats i hallen för den som är på språng! Det är en modern stol med klassiska referenser. Den passar perfekt både som stol till matbord, som solitär i hallen, eller som skrivbordsstol.

• Stolen finns i svartlack, vitlack, vitpigmenterad lackad, eller mörkbetsat lackat gummiträ.
• Säljs i 2-pack, priset gäller per styck.
• Stolen är omonterad.

Investera i en ljuvligt bekväm sittplats, som är estetiskt tilltalande och hyllar traditionen!
Läs mer
14% RABATT
931 kr
1 095 kr
Visa prishistorik
Finns i följande kampanjer

Välj Färg

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

I serien Carmen finns även en barstol och pinnsoffa.

Pinnstolen har en lång historia. Den har sitt ursprung i England, därfirån spreds den till USA och blev mäkta populär i New York. Vidare kom den till Skandinavien och har blivit en av våra mest klassiska stolsmodeller. I Carmen möter tradition nutid! Carmen pinnstol är både klassisk och modern på samma gång. 

En matstol i trä är den perfekta möbeln för alla som söker en stilren och naturlig look i sitt hem. Med sin vackra trädesign ger den en varm och inbjudande känsla till ditt matbord samtidigt som den är otroligt bekväm att sitta i.

Trästolar är också känt för att vara hållbara och lättskötta. Med rätt skötsel kan du njuta av din trästol under många år framöver. Trä är också ett naturligt material som inte bara är vackert utan också hållbart för miljön.

Med sin klassiska design passar en matstol i trä perfekt i alla typer av inredningar. Oavsett om du har en modern eller traditionell stil, kommer en trästol att passa in och höja atmosfären i ditt hem.

En annan fördel med en matstol i trä är att den kan lätt matchas med andra möbler och dekorationer i ditt hem. Du kan enkelt kombinera den med andra trämaterial eller metall och skapa en snygg och sammanhängande look.

Om du söker en bekväm och hållbar matstol som också är vacker att titta på, är en barstol i trä den perfekta möbeln för dig. Skapa en varm och inbjudande atmosfär i ditt hem och njut av komforten av en stol i naturligt material!

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik