2024 - 5 - 21

 • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
 • Om oss
 • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Chiba stol

Print this page
Chiba stol - rundad, funktionell och estetisk design, som vi vill leva tillsammans med länge. Stolen är en vacker och personlig stol och är en fin atmosfärhöjare till alla matbord! Stolen är bekväm med formad rygg, armstöd och sits i vaxat papperssnöre.

Chiba är en modern stol med klassiska referenser. Den passar perfekt både som stol till matbord, som solitär i hallen, eller som skrivbordsstol.

Investera i en ljuvligt bekväm sittplats, som är estetiskt tilltalande och hyllar traditionen!

Stolen finns i vitoljad ek, svartlackad ek och mörkbrun lackad ek. Ekens struktur lyfts fram väl och vackert i stolens yta.

Stolen säljs i 2-pack. Priset avser per styck.
Läs mer
2 760 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
 • Svart
 • Vitpigmenterad
 • Brun
Bredd54
Djup54
Höjd83
Sitthöjd45
Sittdjup42
Volym0.19
MaterialEk
Komfort
 • Fast
MöbeltypKarmstol
VarumärkeNFG

Detaljerad information

Pinnstolen har en lång historia. Den har sitt ursprung i England, därfirån spreds den till USA och blev otroligt populär i New York. Vidare kom den till Skandinavien och har blivit en av våra mest klassiska stolsmodeller. I Carmen möter tradition nutid! Carmen pinnstol är både klassisk och modern på samma gång. 

En matstol i trä är den perfekta möbeln för alla som söker en stilren och naturlig look i sitt hem. Med sin vackra trädesign ger den en varm och inbjudande känsla till ditt matbord samtidigt som den är otroligt bekväm att sitta i.

Trästolar är också känt för att vara hållbara och lättskötta. Med rätt skötsel kan du njuta av din trästol under många år framöver. Trä är också ett naturligt material som inte bara är vackert utan också hållbart för miljön.

Med sin klassiska design passar en matstol i trä perfekt i alla typer av inredningar. Oavsett om du har en modern eller traditionell stil, kommer en trästol att passa in och höja atmosfären i ditt hem.

En annan fördel med en matstol i trä är att den kan lätt matchas med andra möbler och dekorationer i ditt hem. Du kan enkelt kombinera den med andra trämaterial eller metall och skapa en snygg och sammanhängande look.

Om du söker en bekväm och hållbar matstol som också är vacker att titta på, är en barstol i trä den perfekta möbeln för dig. Skapa en varm och inbjudande atmosfär i ditt hem och njut av komforten av en stol i naturligt material!

Skötselråd för trä

Det populäraste materialvalet trä finns i flera olika varianter och ytbehandlingar. De vanligaste träslagen i vårt sortiment är bland annat, ek, ask, björk och bok. Beroende på vilket träslag och ytbehandling du väljer så behöver de tas om hand på olika sätt för att de ska hålla sig fina under en längre tid.

Allmänna skötselråd för trä:

 • Undvik starkt solljus och håll avstånd från element och andra värmekällor.
 • Dammtorka regelbundet.
 • Använd möbeltassar under benen för att skydda golvet.
 • Om du köper en oljad möbel ska denna oljas in innan användning.


play