2024 - 7 - 15

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Sommarrea

  • Hem
  • Sigtuna sänggavel 90 cm

Sigtuna sänggavel 90 cm

En sänggavel i trä ger en vilsam, naturlig känsla i ditt sovrum. Sigtuna sänggavel 90 cm är en lättplacerad huvudgavel som blir ett fint komplement till din säng. Den passar till en 90 cm bred säng, en enkelsäng. Stilen på sänggaveln går tillbaka ända till allmogemöblerna som tillverkades för hand på 1800-talet. Det vackra ribbade mönstret är både harmoniskt och energirikt - en perfekt kombination för sovrummet!

Sigtuna sänggavel passar dig som vill köpa en sänggavel i klassisk svensk design med hög kvalitet! En sänggavel att älska år efter år!
Läs mer
10% RABATT
3 141 kr
3 490 kr
Visa prishistorik
Finns i följande kampanjer

Välj Färg

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Matcha med Sigtuna sängbord, Åre sängbord och håll ihop den röda tråden i sovrummet!

Sigtuna sänggavel är 90 cm bred och passar till en enkelsäng. Den finns i massiv oljad ek, massiv mörk oljad ek, massiv vitoljad ek, vitlackad mdf, eller massiv svartbetsad bok.

Gavleln finns även i 105 cm, 120 cm och 180 cm bredd. Djupet är 2,5 cm. 

Sigtuna sänggavel monteras antingen i sängen, eller skruvas fast i vägge. Den går även ställa löst men den rekommenderas att fästas.

Vad finns det för fördelar med en ribbad sänggavel i trä?

Tidlös elegans: En ribbad sänggavel i trä ger omedelbart en känsla av tidlös elegans och klassisk charm till ditt sovrum. De rena linjerna och det enkla, men sofistikerade. Denna design kompletterar alla inredningsstilar. Oavsett om du har en modern, skandinavisk eller mer traditionell inredning, kommer en ribbad sänggavel i trä att bli en iögonfallande och stilfull detalj att vila ögonen på.

Naturlig skönhet: Trä är ett material som förmedlar en känsla av genuinitet och värme. Med en ribbad sänggavel i trä får du njuta av den naturliga skönheten och unikheten hos detta hållbara material. 

Bekvämlighet och stöd: En ribbad sänggavel i trä är inte bara en vacker inredningsdetalj utan erbjuder också praktiska fördelar. Den ger bekvämt stöd när du sitter upprätt i sängen och läser en bok eller tittar på TV. Dess ribbade konstruktion ger också extra stabilitet och hållbarhet, vilket gör att sänggaveln kan stå emot daglig användning och behålla sin form och kvalitet under lång tid framöver.

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik