2024 - 6 - 25

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Alva snurrfåtölj med pall i tyg

Alva snurrfåtölj med pall i tyg

Letar du efter den ultimata avkopplingen efter en lång dag? Då är Alva snurrfåtölj i tyg, det perfekta valet för dig! Med en snurrfåtölj kan du slappna av i stil och bekvämlighet. Fåtöljen är perfekt för att läsa, titta på TV eller bara koppla av med en kopp kaffe.

Alva är en stilren och elegant fåtölj med pall, där du ställer in lutningen i ryggen med hjälp av en spak på höger sida. Den formas efter rygg och nacke när du fäller fåtöljens rygg bakåt. Fotpallen ökar komforten ytterligare och ger vila till benen. Fåtöljen har också en snurrfunktion, som gör det enkelt att rikta sig mot tillexempel tv:n, eller kaminen.

Alva är tillverkad med sits i formgjuten kallskum, vilket ger en stabil sittkomfort med lång hållbarhet.

Välj klädsel ljusbrunt, eller grått tyg. Tyget heter Stone, ett slitstarkt tyg, som är OEKO-TEX certifierat tyg. Sidorna har en elegant beklädnad i oljad ekfanér. Fåtöljens underrede är tillverkad i svart metall.
Läs mer
9 240 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 3-4 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Komplettera med

Textile Clean & Stain Removal Kit

Textile Clean & Stain Removal Kit

Håll din säng fräsch o ren! Textile Clean & Stain Removal Kit är ett fulländat kit med allt du behöv...Läs mer

476 kr

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Stig 50 Vitpig_0477

PAUS fåtöljbord

Paus är har en klassisk design, som hållar över tid. Det är ett trivsamt fåtöljbord med två hyllor, ...Läs mer

Välj Färg

2 920 kr

Produktbeskrivning

Alva är tillverkad med sits i formgjuten kallskum, vilket ger en stabil sittkomfort med lång hållbarhet.

Fördelar med en snurrfåtölj - komfort och mångsidighet i en möbel!

En snurrfåtölj är inte bara en vanlig möbel. Den är en symbol för avkoppling, komfort och stil. Med sin unika design och funktion erbjuder snurrfåtöljen en rad fördelar som gör den till ett utmärkt tillskott till vilket rum som helst. Låt oss utforska varför en snurrfåtölj är en bra investering.

Allroundkomfort
En av de främsta fördelarna med en snurrfåtölj är den oöverträffade komforten den erbjuder. Den ergonomiska designen med väl stoppade kuddar och ryggstöd ger optimalt stöd och avlastning för kroppen. Du kan luta dig tillbaka, koppla av och njuta av en bok, titta på TV eller bara ta en stunds vila i den här bekväma möbeln.

Flexibilitet och mångsidighet
Snurrfåtöljer är kända för sin mångsidighet. De kan placeras i vilket rum som helst, från vardagsrummet till sovrummet. Dess rörlighet och 360-graders sväng gör det enkelt att ändra riktning och ha flexibilitet att interagera med omgivningen eller något annat rum. Dessutom kan snurrfåtöljer vara en utmärkt lösning för mindre utrymmen där en traditionell soffa inte skulle passa.

Social interaktion

En snurrfåtölj kan vara en central plats för social interaktion. Den gör det enkelt att vända sig mot olika personer och delta i konversationer. Detta gör snurrfåtöljen till en perfekt möbel för att skapa en avslappnad och inbjudande atmosfär i ditt hem eller på kontoret.

Stressavlastning och avkoppling
Att sätta sig i en snurrfåtölj och svänga några varv kan vara en fantastisk stressavlastning. Den mjuka rörelsen kan hjälpa till att lindra spänningar och ge en känsla av lugn och ro. Det är som att ha en egen plats för avkoppling och återhämtning direkt i ditt hem.

En snurrfåtölj är en möbel som kombinerar komfort, mångsidighet och stil. Dess flexibilitet gör den till en perfekt lösning för olika rum och situationer. Oavsett om du vill koppla av, läsa en bok eller umgås med vänner, kan snurrfåtöljen erbjuda en bekväm och avkopplande plats. Så varför inte skämma bort dig själv med en snurrfåtölj och njuta av alla fördelar den har att erbjuda?

Maxvikt för kroppsvikt i Alva fåtölj är 120 kg.

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik