2024 - 7 - 23

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • InHouse Group

InHouse Group

Mitt i glasriket, i Småland, finns InHouse Group som har 140 års erfarenhet att tillverka mattor. De har ett brett sortiment av mattor så som bland annat ullmattor, wiltonmattor, dörrmattor och trasmattor. InHouse Groups mattor finns i många storlekar, färger och former. Mattorna har hög kvalitet och du kan njuta av dem under fötterna länge.

InHouse Group arbetar efter SA 8000-certifieringen vilken ger ett strukturerat tillvägagångssätt för att förbättra arbetstagarnas rättigheter och villkoren på arbetsplatsen. InHouse Group arbetar för trygghet och social omsorg för mattvävarnas familjer och accepterar inte barnarbete hos leverantörer, eller underleverantörer.

Tidlösa mattor

InHouse Group är en av de stora inom den svenska mattindustrin, med över 140 års erfarenhet och kvalitet som visar det. Mattorna är tidlösa men moderna, färggranna men smakfulla. Det finns ett särskilt något som särskiljer Inhouse mattor från resten, och med rätt skötsel kan de följa dig i större delen av ditt liv. 

Småländsk hållbarhet

I över 140 har InHouse arbetat med mattor i småländska Emmaboda där hela teamet fortfarande sitter. Närheten till naturen speglas i såväl design som i den hållbara produktionen, och de arbetar ständigt för att förbättra arbetarnas rättigheter och villkor.