2024 - 6 - 15

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Torkelson

Skånebaserade Torkelson är ett av Sveriges äldsta möbelföretag och grundades på 1950-talet. De svenskdesignade möblerna är tillverkade i naturliga material, vilket ger en fin känsla till ditt hem. I sortimentet finns möbler för hela hemmet: matrummet, hallen, vardagsrummet och sovrummet. Klimat och hållbarhet är viktigt för företaget. Det avser inte bara kvaliteten på deras egna möbler, som ska uppfylla de EU-krav som ställs på tillverkningsindustrin, utan också att deras underleverantörer noggrant följer regler om miljö och goda arbetsvillkor. För dig som söker slitstarka möbler med hög kvalitet och en modernt tidlös design, rekommenderar vi varmt möbler tillverkade av Torkelson!

Torkelsons möbler

Sedan starten på 50-talet har Torkelson levererat tidlösa kvalitetsmöbler till skandinaviska hem. Redan från början har företaget kunnat stoltsera med hållbara slitstarka material, och hög kvalitet på slutprodukten, vilket de fortsätter vårda genom hårt ställda krav på såväl leverantörer som fabrik.

Flera av Torkelsons möbelserier har en traditionellt nordisk look som passar i alla hem, nu och om tio år, men de är inte rädda för att ta fram mer moderna produkter som svarar upp mot marknadens krav. Med en möbel från Torkelson kan du vara säker på att du får hem en trendsäker produkt som förgyller din vardag.