ButikerKontakt

Bänkar och pallar

I hallen, köket eller sovrummet är det praktiskt att ha en pall eller bänk till hands. Sittytor, och särskilt snygga sittmöbler, kan man aldrig få för mycket av. När gäster kommer över möts de av en inbjudande hallbänk innanför dörren, och sedan tas pallar fram för fler sittplatser runt soffbordet. Hittar du en sittbänk med förvaring får du en smart möbel som fyller flera syften. 

Vi har ett fint, utvalt sortiment av olika möbler för hall, kök och sovrum. Så är du på jakt efter en ny bänk eller pall, är du välkommen in till oss!

Vanliga frågor

Bänkar och pallar är hemmets ofta bortglömda arbetshästar. De är robusta, dekorativt viktiga möbler som tillför något extra till ett rum, samtidigt som de erbjuder mycket praktisk avlastning. Men vi får ofta frågor om nyttan med sittbänkar och sittpallar, och därför har vi valt att sammanställa de viktigaste frågorna här nedan.

Hur inreder man med en sittbänk?

Den praktiska bänken går att ha i alla rum. Många tänker direkt på en hallbänk, kanske med en elegant fårskinnspläd över, men det är också trendigt modernt att ha en bänk i sovrummet vid sängens fotända där man kan sitta och klä på sig i lugn och ro. Eller så satsar du på det klassiska med en köksbänk vid matbordet, dekorerad med härliga kuddar i säsongens färger.

Var placerar man en sittpall?

Även en pall är perfekt för extra sittyta i hallen där den också funkar som avställningsyta för matkassen. Men i vardagsrummet kan den vara en mångsidig hjälte där den agerar fotstöd vid soffan, men när gästerna kommer har du direkt ett gäng sittplatser redo. Skaffa med fördel en pall med förvaring så kan du inom räckhåll duka undan filtar och kuddar.

Förvaring för en komplett hall

Det är lätt hänt att hallen blir en bortglömd rörig hörna, men med smart och snygg förvaring får du upp sakerna från golvet och sorterar lätt in det på sin plats. Att ha ett tillräckligt stort skoställ är ovärderligt, och att kunna lyfta upp saker på en hatthylla bortom synfältet underlättar städningen kolossalt. Här nedan ser du några av våra mest populära förvaringsmöbler för hallen.

Allt för hallen i din lokala butik

En av våra största styrkor är att varje butik är unik. Utöver det fantastiska sortiment du hittar här på hemsidan finns det en stor bredd av andra möbler och varumärken i våra butiker. Den lokala handlaren har ett sortiment som är anpassat för sitt lokala område, och det gör varje butik helt speciell! Letar du efter nya hallmöbler är du varmt välkommen in till din närmsta Möbelmästare där en av våra kunniga kollegor hjälper dig att hitta rätt. Du får hjälp att navigera dig genom sortimentet för att hitta rätt utförande, design och prisklass. Har du väl besökt en av våra butiker är vi övertygade om att du kommer tillbaka. Välkommen in!

Skrivet av:

Sebastian Winding

E-commerce Manager på Möbelmästarna
sebastian@mobelmastarna.se