2024 - 6 - 25

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Bänkar och pallar

Bänkar och pallar

I hallen, köket eller sovrummet är det praktiskt att ha en pall eller bänk till hands. Sittytor, och särskilt snygga sittmöbler, kan man aldrig få för mycket av. När gäster kommer över möts de av en inbjudande hallbänk innanför dörren, och sedan tas pallar fram för fler sittplatser runt soffbordet. Hittar du en sittbänk med förvaring får du en smart möbel som fyller flera syften. 

Vi har ett fint, utvalt sortiment av olika möbler för hall, kök och sovrum. Så är du på jakt efter en ny bänk eller pall, är du välkommen in till oss!

Hur inreder man med en sittbänk?

Den praktiska bänken går att ha i alla rum. Många tänker direkt på en hallbänk, kanske med en elegant fårskinnspläd över, men det är också trendigt modernt att ha en bänk i sovrummet vid sängens fotända där man kan sitta och klä på sig i lugn och ro. Eller så satsar du på det klassiska med en köksbänk vid matbordet, dekorerad med härliga kuddar i säsongens färger.

Var placerar man en sittpall?

Även en pall är perfekt för extra sittyta i hallen där den också funkar som avställningsyta för matkassen. Men i vardagsrummet kan den vara en mångsidig hjälte där den agerar fotstöd vid soffan, men när gästerna kommer har du direkt ett gäng sittplatser redo. Skaffa med fördel en pall med förvaring så kan du inom räckhåll duka undan filtar och kuddar.

Skrivet av:

Sebastian Winding

E-commerce Manager på Möbelmästarna
sebastian@mobelmastarna.se