2024 - 7 - 13

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Byråar

En byrå är en riktig vardagshjälte som förvarar och organiserar det mesta. Inred med byråar i hall och sovrum för att skapa harmoni och ordning i den dagliga röran. Det är förstås möbelns kapacitet för förvaring som är det mest viktiga när man ska köpa byrå, men en tung, klumpig pjäs förstör ofta estetiken. Vi har byråer med genomtänkt design som hjälper till att lyfta inredningen till nya nivåer, samtidigt som de sväljer allt du behöver. Flanera runt i, och inspireras av vårt breda sortiment i olika stilar och material. Välkommen in!

Vad ska jag tänka på när jag väljer byrå?

Först och främst behöver du se över ytan där byrån ska stå. Hur bred, djup och hög får den vara? Passar det med en tung möbel eller blir det bättre med något litet och smalt? Till sist kommer vi till utseendet. En bra hallbyrå smälter in i och lyfter upp rummet utan att sticka ut för mycket själv, medan en i sovrummet gärna får ta mycket plats och sticka ut färgmässigt - så länge det inte stör sömnen. 

Vad har man i en byrå?

I denna praktiska möbel förvarar du allt som inte behöver ligga framme men ändå bör finnas nära till hands. Praktexempel för hallen är alla mössor, vantar och reflexer som behöver en låda att ligga i, och i sovrummet sorterar du snabbt bland familjens träningskläder i byråns många fack. 

Heter det inte "byråer"?

Nej, så är det faktiskt inte, även om det är lika vanligt att säga båda. "Byråer" syftar på en arbetsorganisation, som i reklambyråer, medan förvaringsmöbler böjs "byråar."

Skrivet av:

Sebastian Winding

E-commerce Manager på Möbelmästarna
sebastian@mobelmastarna.se